După ce acum ceva timp am facut o listă de scriitori straini pe care puteți să îi urmăriți pe Twitter, un comentariu pe care l-am primit la articol ne-a dat de gândit: chiar, nu sunt și scriitori români pe care putem să-i urmarim? Au fost mai greu de gasit, ce-i drept. Dar bookaholicii au multă răbdare 🙂

Nu i-am inclus in lista pe cei care au doar câteva tweeturi sau un profil gol și atât, ori pe cei care n-au mai postat nimic de câteva luni.

Octavian Soviany (@octaviansoviany) – Își folosește profilul pentru a-și ține la curent cititorii cu update-urile de pe blog. Nu foarte palpitant, dar util.

aproape de mayerling

Dan Lungu (@daanlungu) – Autorul romanului În iad toate becurile sunt arse, pe care l-am citit și noi, vorbește in special despre munca lui, despre întâlnirile cu cititorii, dar postează și linkuri la articole care i s-au parut interesante sau mici crâmpeie viața lui.

Daca va fi sa ma reincarnez vreodata, as prefera sa ajung pisica, la Istanbul.

Mircea Pricăjan (@mirceapricajan) – La fel ca Soviany, își promovează blogul, Gazeta SF și revista Suspans. Numai că, ocazional, mai dă câte un reply 🙂

Concurs Nemira pentru bloggeri. And my 2¢ on smth

Cezar Paul-Bădescu (@paulbadescu) – Merită cu adevărat urmărit pentru vorbește despre o mulțime de chestii – de la Google + până la Llosa sau cât de greu e să-ți pui șosetele cu o singură mână. Și răspunde la reply-uri.

”Visul Celtului” de Llosa. Un roman corect scris (Llosa stie, totusi, meserie), dar care ma plictiseste de moarte.

Eugen Istodor (@istodor) – Postează linkuri câtre blog, câte ceva despre Ghidul centrului istoric, și, foarte rar, diverse gânduri aleatorii.

Am un prieten timplar. Cauta un job. Stie meserie bine. Il angajeaza cineva?

Vasile Ernu (@vasileernu) – Nu știm, că are tweeturile protejate. Dați și voi follow și vedeți 🙂

Florin Iaru (@floriniaru) – Postează linkuri către ce publică. Și e fan Mac.

Rămînem? Sau plecăm? Unde plecăm? Unde rămînem? iaru_-_opinii/Unde_fugim_de-ac​asa_7_514218577.html

Lorena Lupu (@lorenalupu) – Linkuri căte blog.

Madona cu pruncul, versiunea a II-a: http://t.co/hYFBBBH

Andrei Ruse (@andreiruse) – Foarte activ. Ne ține la curent cu ce scrie, cu recenzii la ce scrie, cu ce publică pe blog, cu întâlnirile cu cititorii. Dar nu numai.

@paulbadescu

Un comentariu
  1. Pingback: Prin blogosfera literara (11 – 17 iulie 2011) | Filme si carti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *