Ultima sesiune de primavara a Lecturilor urbane s-a intamplat pe 19 aprilie, seara. Asa ca ne-am adunat la Unirii 1 si am pornit-o citind spre Dristor. Lume destul de multa, carti multe si ele.

Si ca sa parcurgeti niste randuri cu noi de acasa, va descriem mai intai traseul, care de la Dristor 1 s-a mutat la Dristor 2 si apoi inapoi spre Unirii. Cat despre atmosfera, linistita, prietenoasa si, din fericire, nu meditativa. Lumea mai citea  una, alta, mai socializa, mai intra in vorba cu calatorii.

Pentru ca, ok, Lecturi urbane inseamna un grup de oameni care citesc, pe principiul cel mai clar exprimat de un calator metrorex alaturat: “unii asculta manele, altii mananca seminte, altii citeste”. Dar Lecturi urbane mai inseamna si un grup de oameni care imparte carti celorlalti participanti la trafic.


Regruparea pe peronul Dristor 2

Asa ca asta seara s-au impartit calatorilor carti din colectia Adevarul, rugandu-i sa dea la randul lor cartile mai departe, pentru ca tot Orasul sa Citeasca!


Ei au primit doua carti si le-a placut 🙂

A fost nice cu Lecturi urbane, e fain sa vezi ce mai citesc oamenii si mai ales sa oferi carti cu feedback zambitor.

Si, apropos de ce mai citeste lumea, eu am ochit vreo doua Philip Roth, un Stephen King si jurnalul Oanei Pellea. In rest, am cam tras cu ochiul la reactiile calatorilor.

4 comentarii
  1. Pingback: Cum a fost la Lecturi Urbane | Oraşul citeşte – Lecturi Urbane

  2. Pingback: Lecturi Urbane – din nou la metrou | notele lui Vulupe

  3. Pingback: Street Delivery de weekend prelungit « Bookaholic

  4. Pingback: World Book Night: când cărţile se împart global şi gratis « Bookaholic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *