Am zis să vă dăm o veste bună la începutul zilei: de azi la Salla Dalles vin reducerile la cărţi, cu târgul Kilipirim. Iar cifrele spun aşa: mai bine de 40 de edituri, peste 10.000 de titluri din beletristică, hobby, ştiinţă, carte pentru copii, artă, arhitectură, design.

Kilipirim e deja la ediţia a XIII-a, dar în loc de ghinion vine cu surprize: toamna asta oferă prin tragere la sorţi 3 burse la Fundaţia Calea Victoriei, cursurile de urmat în cadrul bursei fiind din domeniile Arhitectură, Istorie, Astronomie, Costum şi Modă, Dezvoltare personală.

Mergeţi, târguiţi şi vă înscrieţi la tombolă. Bunătăţile cu copertă sau fără (pentru că sigur vom da şi peste ceasuri, ducliuri, handmade etc.) sunt deja expuse de azi de la 10.00, şi vă vor aştepta în fiecare zi până la 20.00, până duminică seară.

Ţineţi-ne la curent cu bursa chilipirurilor!

2 comentarii
  1. Pingback: Impresii de la Kilipirim « Bookaholic

  2. trifoi

    Am fost si eu azi dimineata, dar m-a cam enervat. Mi s-a parut ca, la multe standuri, era fix aceeasi oferta de la kilipirimul din primavara si deja imi luasem toate cartile pe care voiam sa le am de la taraba lor… M-am intristat puttin, pentru ca toamna trecuta, la targ, plecasem cu doua sacose de carti…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *