Ne cunoști din scris. Ne-am gândit că ți-ar plăcea să ne cunoști și mai bine, să vezi echipa din spatele articolelor de zi cu zi de pe Bookaholic.  Fără prea multe comentarii, avem muuulte imagini de la ședința foto de la Uncle Jeb Studio la care ne-am distrat foarte tare. Și, pentru că tot ne-am hotărât să ne prezentăm mai bine, am făcut și câte o pagină specială pentru fiecare membru al echipei.

Începem cu ele, click pe fiecare nume pentru a intra în pagina respectivă.

 

 

Cristina Foarfă, Ioana Epure, Silvia Dumitrache, Alina Purcaru, Cristina Petrescu, Laura Sandu, Evelina BideaIrina Dumitru, Mădălina GeorgescuAdina Dinițoiu.

Și acum, pozele cu echipa.

De la stânga sus la dreapta jos: Cristina Foarfă, Silvia Dumitrache, Adina Dinițoiu, Irina Dumitru, Cristina Petrescu, Ioana Epure, Evelina Bidea

 

Disputele literare 🙂Cineva încearcă să fugă 🙂

 

5 comentarii
  1. Cristina Foarfă Post author

    Multumim!

    Pai fiecare a venit cu ce i-a trecut prin cap si am facut biblioteca. Apoi, teoretic fiecare se indrepta spre cartile pe car ele aduse, practic mai lua si altele (asa m-am trezit eu cu red mars in cap :)). De ex, Ioana era cu red mars si cu sf-uri in general, cristina cu o colectie impresionanta de rushdie-uri, eu cu gombrowicz, sense of an ending si lolita in teheran, evelina cu pamuk, irina cu atlasul norilor.

    Pisica am adus-o in cutie. Nu adusul a fost problema cat sa-l facem pe dl farsi sa stea cateva secunde in cadru si-n lumina. N-a prea fost usor. L-am fi adus si pe perietenul lui, xenu, dar tinem la uncle jeb studio. :)))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *