Știm că vă plac bibliotecile. De aceea, am zis să începem împreună săptămâna cu zâmbetul pe buze și să vă arătăm 5 dintre reclamele cu/ în biblioteci care ne-au descrețit nouă frunțile.

1. Cu sloganul Beauty is nothing without brains, cei de la Mercedes Benz au luat o realitate din spațiul bibliotecilor (vorbitul în șoaptă) și au transpus-o foarte fain într-un clip de efect:

2. Pe locul al doilea avem o reclamă la biscuiții Oreo care merge pe aceeași linie a celei de mai sus, numai că avem parte de o luptă pe bune în șoaptă :).

3. Acum vorbim despre o parodie a reclamei de la Old Spice, de data aceasta îndemnându-și privitorii nu să cumpere un parfum/ aftershave/ gel de duș, ci să meargă la bibliotecă. Spune tipul din parodie că în bibliotecă se pot întâmpla mult mai multe lucruri decât îți imaginezi (deși voi, bookaholicii, sigur știți asta!).

4. Să nu ne spuneți că n-ați fost niciodată în situația tipului din clipul de mai jos! 🙂 Suntem convinși că v-ar fi plăcut să aveți parte de același tratament și să fiți ajutați de niște bibliotecare după schema Charlie’s Angels. Noi am cam merge la GCC Library.

5. Ultimul în acest top este un clip în special pentru bărbații bookaholici, cărora Axe le spune că a fi geek nu înseamnă că nu poți găsi și altceva în biblioteci în afară de cărți.

Așa că, haideți la bibliotecă până se mai încălzește afară!

și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, UB, Literatură Universală și Comparată, iar pe cele de masterat la SNSPA, Antropologie. În prezent, este redactor colaborator la „Suplimentul de cultură”, „DLITE”, „Revista Arte și Meserii” etc. Printre altele, managerul proiectului „Carte peste carte” al Asociației Paspartu. Editor, coordonează colecția „n'autor”, de literatură română contemporană de la Editura Nemira.


Un comentariu
  1. Pingback: ZECE TRAILERE INTERESANTE DE CĂRŢI | Costel Onofraş

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *