V-am povestit de Bucătăria Hoinară – e ultimul album al fotografului Răzvan Voiculescu, al cărui concept este inedit: împreună cu mai mulţi colaboratori, a mers prin România, în casele tradiţionale ale oamenilor de la ţară, şi a gătit feluri de mâncare atipice. Recenzia pe larg e aici. Acum vă spunem doar atât: avem un album cadou pentru voi!

Şi nu e orice album. Bucătăria Hoinară e un album consistent, foarte elegant, scump (de ce să nu recunoaştem), care ar sta bine în biblioteca oricui pasionat de fotografie, gastronomie, cărţi sau tradiţii.

Pentru a câştiga albumul foto Bucătăria Hoinară, trebuie să ne răspundeţi la următoarea întrebare: care a fost cel mai atipic lucru pe care l-aţi mâncat şi unde?

Dacă totuşi nu aveţi vreo expeienţă neobişnuită cu mâncarea, avem şi o întrebare alternativă: ce fel de mâncare mai “exotic” le-ai găti bunicilor de la ţară şi de ce?


Cum ne plac poveştile, ne aşteptăm să vă puneţi pe scurt în valoare talentul de povestitor şi să răspundeţi frumos la întrebarea noastră. Puteţi aborda răspunsul în mai multe feluri – cel mai neobişnuit fel de mâncare, cel mai neobişnuit complex, cea mai strnie combinaţie între mâncare şi loc.

Data limită este miercuri, 28 decembrie, ora 14:00. Albumul îl va primi cel care a scris cel mai interesant răspuns şi va fi ales de un juriu format din membrii redacţiei Bookaholic. Apreciem originalitatea, sinceritatea, talentul de povestitor şi detaliile semnificative. Succes!

Câștigător: Desiree

 

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


12 comentarii
  1. S-M.G

    eu le-as pregati bunicilor mancaruri teoretic cunoscute lor, dar cu ingrediente exotice. de exemplu sarmale cu carne de cangur si orez caraibean, invelite in frunze de palmier, sau placinte cu dulceata de kiwi sau cartofi dulci.

    cea mai ciudata mancare am mancat-o intr-un fel de taverna din taiwan. nu stiu ce aveam in farfurie (vorba aia, nici daca latrase sau nu inainte), dar a avut un gust demential. nimeni nu vorbea engleza, asa ca am cerut ce mancau si ceilalti si s-a dovedit a fi alegerea perfecta.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *