Dacă în fiecare dimineață te trezești puțin morocănos și te gândești că nu prea ai avea chef să mergi la muncă să faci aceleași lucruri, dacă simți că ai putea face mult mai mult într-un alt domeniu, mai creativ, și ești deschis la noi provocări, dacă vrei să duci pasiunea ta pentru design la următorul nivel, atunci școala Creative Learning ți se va potrivi ca o mănușă (delicată, de primăvară 🙂 ).

Prietenii noștri de la Designist au inițiat proiectul Creative Learning în 2013, când au avut și câteva workshop-uri pilot. Cum acestea au avut succes, au revenit în această primăvară cu noi cursuri susținute de profesioniști de top. Așa că ne-am gândit la voi, cititorii noștri bookaholici designiști, care sigur veți vrea să aflați mai multe despre școala aceasta creativă, practică și interactivă, care vă va da idei despre cum să vă reinventați profesional.

Cursurile de lungă durată Creative Learning se desfășoară pe parcursul a 12 întâlniri (10 ședințe de seară și două workshop-uri consistente de weekend), iar training-urile intensive au până la 5 ședințe și se desfășoară atât în weekend, cât și seara, tocmai pentru a facilita accesul la curs celor care termină programul de serviciu mai târziu. Se mulează pe programul tău, nu-i așa?

Programa cursurilor este astfel construită încât fiecare întâlnire este un dialog, o interacțiune profesor-cursant și cursant-cursant, având o structură tip seminar. Fiecare curs cuprinde prezentări interactive, exerciții și aplicații, studii de caz, sesiuni de întrebări și răspunsuri, iar toate materialele pe care le presupune partea practică sunt asigurate de organizatori și incluse în preț. Astfel, fiecare student are posibilitatea să-și testeze cunoștințele acumulate la curs pe parcursul desfășurării acestuia și în cadrul workshop-urilor atașate fiecărui curs.

De ținut minte: înscrierile se fac până pe 24 aprilie, iar pe site poți vedea câte locuri sunt deja ocupate la un curs sau altul și, în același timp, poți afla mai multe despre profesorii cursurilor, despre părerile cursanților de anul trecut, despre locul de desfășurare al seminariilor etc.

Sesiunea de primăvară 2014 va începe la finalul lui aprilie și vine cu 4 cursuri susținute de profesioniști de top.

Cursuri & Profesori

Cursul de Design Interior, compus din 10 sedințe de seară și 2 workshop-uri de weekend, este adresat atât designerilor și arhitecților la început de carieră, care urmăresc aprofundarea unei metode de lucru în relația cu clienții lor, cât și pasionaților de design, care își doresc să învețe regulile conturării unui decor de la A la Z – decor cu cărți, poate? 🙂 Programa aici.

Cursul este susținut de Martine Claessens, un designer belgian care trăiește și lucrează în România de peste 8 ani, unde peste 30 de proiecte rezidențiale de top îi poartă semnătura. Caselor haute couture din România li se adaugă interioare semnate în Belgia, Elveția și Germania.

Vizual Curs Design Interior

Cursul de Strategie de brand, compus din 10 sedințe de seară și 2 workshop-uri de weekend, este pentru cei cu un junior & mid-level în branding, precum și pentru profesioniștii din alte domenii, toți cei care doresc să aducă valoare propriului business printr-o arhitectură de brand coerentă. Programa aici.

Cursul va fi susținut de Ștefan Liuțe, expert în branding și implicat, de peste 10 ani, în rebranding-ul celor mai cunoscute companii de pe piața din România. În 1999, împreună cu Marius Ursache a fondat Grapefruit – printre primele agenții de branding și dezvoltare de produs digital. Din 2012 este Strategy Director pentru propria sa agenție de branding –Storience.

Vizual Curs Strategie de Brand

Cursul de Ceramică: design de obiect este un curs intensiv de 5 workshop-uri, adresat celor pasionați de ceramică și de designul de obiect, care vor să învețe totul despre tehnica ceramică și să-și transforme un hobby într-un job creativ. Practic, vei învăța să creezi un obiect pornind de la matriță și până la ultima ardere în cuptor a obiectului. Fiecare cursant își va defini un proiect personal de design de obiect, care la finalul cursului se va concretiza într-un obiect sau o mică colecție de obiecte ceramice, plăci ceramice etc. Dacă proiectul vostru va include cărți și obiecte conexe acestora, vă rugăm să reveniți aici și să ne arătați și nouă :). Programa aici.

Mădălina Teler, profesorul acestui curs, este designer ceramist, iar de la începutul lui 2013 a lansat propriul studio – De Ceramică. Piesele ei ceramice se bucură de mare succes la evenimentele dedicate designului de obiect din România și internaționale.

Vizual Curs Ceramica design de obiect

Cursul de Graphic Design este structurat în 4 workshop-uri de weekend și se adresează atât graficienilor împătimiți, care își doresc să se perfecționeze și să-și îmbogățească cunoștințele, cât și celor pasionați de graphic design, care sunt la început de drum, cochetează din când în când cu Adobe Illustrator, Corel Draw sau alte programe de grafică și doresc să-și construiască o carieră în acest domeniu. Programa aici.

Cursul va fi predat de Alexe Popescu, unul dintre cei mai cunoscuți graphic designeri din România. A predat graphic design la Universitatea Națională de Arte, iar în prezent este designer la editura Publica.

Vizual Curs Graphic Design

Portofoliul de cursuri va fi îmbogățit în sesiunea de toamnă 2014, explorând atât zona de hobby, cât și pe cea de formare profesională pe domenii precum Digital Marketing, Social Media, Design textil și Copywriting.

 

Dacă deja vă surâde unul dintre cursurile școlii Creative Learning, vă puteți înscrie la contact@creativelearning.ro sau la numărul de telefon 0721 98 44 67. Pentru detalii despre cursuri, intrați pe site-ul Creative Learning sau pe pagina de Facebook aferentă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *