Donezi la Swimathon pentru campania de promovare a literaturii române de care povesteam aici? Prietenii de la Cărturești, care susțin inițiativa noastră și cărora le mulțumim tare, vin cu un cadou: un super voucher de 200 lei pentru cumpărarea de cărți scrise de autori români pentru cei care donează la Swimathon.

UPDATE:

Mulțumim mult tuturor celor care au donat! A tras la sorți și câștigătoare este Iovu Marilena. Felicitări și multe mulțumiri!

Cine îl câștigă? Toți cei care donează (minim 50 lei) intră în tragerea la sorți pentru voucher. Vă reamintim, particpăm la Swimathon și strângem bani pentru a putea face în toamnă o campanie de încurajare a lecturii cărților scrise de autori români, fie că vorbim de contemporani, fie de clasici. Este o campanie  de atragere a atenției asupra literaturii române care, credem noi, merită cunoscută, promovată și, mai ales, citită. Vă rugăm să fiți alături de noi dacă sunteți de acord. Mai multe detalii despre ce urmează să facem cu banii sunt aici.

Pentru a câștiga voucherul, dacă nu ați donat încă, vă invităm pe platforma Swimathon – aici aveți descrierea proiectului. Pentru a dona, intrați în pagina de donații unde alegeți din meniul dropdown una dintre cele două echipe Bookaholic – Bazinul lui Procust sau Înotător. Aripa Stângă (ele nu sunt selectate default, trebuie să le căutați în meniu). Donați până pe 2 iulie și intrați în tragerea la sorți.

Swimathon este un eveniment de străngere de fonduri pentru diverse cauze și proiecte. Fiecare proiect are echipe de înotători fundraiseri voluntari, care susțin cauza și înoată pe 2 iulie la bazinul Dinamo. Din cele două echipe Bookaholic fac parte: Ada Roseti, Vlad Tăușance, Dan Lungu, Vasile Ernu, Cătălin Rulea, Roxana Lupu, Iuliana Dimitru, Liviu Burnea, Ioana Epure și Cristina Foarfă. Mai multe despre ei  și despre proiect tot în articolul despre campanie.

Iar pe site-ul Cărturești, nou nouț și cu un layout tare fain, vă invităm să căutați și să vedeți ce v-ar plăcea să citiți dacă veți câștiga voucherul. El va putea fi folosit doar pentru a comanda autori români. Cărturești crede, la fel ca noi, în promovarea literaturii române, dovadă foarte multele evenimente pe care le organizează cu autori români

Foarte important, atunci când donați, chiar dacă vreți să rămâneți anonimi, bifați, vă rugăm, ca datele voastre să fie cunoscute organizației către care donați, ca să vă putem contacta. 🙂

Mulțumim mult!

bookaholic-sustinut-de-carturesti-stripe-01

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *