Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Julius Meinl invită iubitorii de cafea și lectură la… Cafeneaua Poeziei Julius Meinl – în cadrul Bookfest

28.05.2014 @ 10:00 am - 01.06.2014 @ 8:00 pm

De Ziua Internațională a Poeziei, Julius Meinl a convins românii să plătească cu poezie. Acum, Julius Meinl își dorește în continuare să contribuie la crearea unei lumi mai bune prin poezie, prin amenajarea unei cafenele dedicate exclusiv iubitorilor de artă și poezie – Cafeneaua Poeziei Julius Meinl de la Salonul Internațional de Carte – BOOKFEST, între 28 mai – 1 iunie, la Romexpo.

Julius Meinl este o sursă de inspirație și are grijă să contribuie la conturarea pasiunilor pentru artă și poezie. Prin urmare, Julius Meinl așteaptă iubitorii de cafea și poezie în cadrul Bookfest, pentru a asista la lansări de volume de poezie, a savura o cafea în timpul unei lecturi și nu numai. Cafeneaua Poeziei Julius Meinl este poziționată în pavilionul C4, unde vor avea loc lansări de volume de poezie sau cercuri de lectură, acestea fiind doar câteva exemple.

Iar pentru că poezia și arta se ascund sub diverse forme, Julius Meinl susține și tinerii artiști care transformă cafeaua într-un instrument de lucru. Pentru Adrian Mitu, cafeaua este o sursă de energie și… inspirație pentru talentul său. Tânărul arhitect folosește cafeaua pe post de acuarelă și creează adevărate opere de artă pentru că are pasiunea inedită de a picta în… cafea. Curioșii îl pot admira pe Adrian, cunoscut sub numele de Aquarelief, la Cafeneaua Poeziei Julius Meinl.

Julius Meinl promovează cultura cafelei de peste 150 de ani, iar la Bookfest va fi mai aproape de cultură, în toate formele ei. Pe perioada salonului de carte Bookfest, la Cafeneaua Poeziei Julius Meinl vor avea loc momente de lectură oferite de Cenaclul de Seară (ex. “Vocile Poetului”) sau lansarea unor volume de poezie (ex. Lansarea volumului de poezie “Ghilotina cu miros de scorțișoară”, de Sorin Lucaci).

Julius Meinl pregătește și alte surprize în cadrul Bookfest – cei care vor să își exploreze creativitatea sunt invitați să contribuie la lansarea primei cărți online de poezie, creată în premieră la Cafeneaua Poeziei Julius Meinl, prin poeziile fiecărui vizitator.

Pentru mai multe detalii, cei care cred că poezia și cafeaua merg foarte bine împreună, sunt invitați între 28 mai – 1 iunie la Cafeneaua Poeziei Julius Meinl.

 

Consultați programul complet Bookfest 2014

Details

Start:
28.05.2014 @ 10:00 am
End:
01.06.2014 @ 8:00 pm
Event Tags:
, , , , , ,

Organizer

Julius Meinl
Email:
office@meinl.ro
Website:
http://www.meinlcoffee.com/ro/ro/julius-meinl.html

Venue

Romexpo
Romexpo Sa Bld. Marasti, nr. 65-67, Sector 1
București, România
+ Google Map
Phone:
021 202 5700
Website:
http://www.romexpo.ro