Sezonul nunţilor a reînceput, aşa că, cei orbiţi de dragoste (sau doar puţin miopi) se pot căsători cu jumătatea lor cu petrecere, rochie de mireasă, şampanie şi tot balamucul, pardon, tacâmul. 😀 Pentru aceia care se gândesc că, dacă tot se spune că-şi vor aminti mereu ziua nunţii lor, ar fi cazul să o facă de poveste, există soluţii. O nuntă cu o anume tematică, aleasă din cărţi şi pe gustul celor doi eroi ai zilei este o alegere inspirată şi la îndemână. V-am mai prezentat o idee de petercere de nuntă pentru bookaholici aici. Din fericire, imaginaţie şi surse de inspiraţie există din belşug. De exemplu, o sursă aparent inepuizabilă o reprezintă Alice în Ţara Minunilor, aşa că, surprindeţi-vă plăcut prietenii chemaţi la nunta voastră cu propria adaptare a lumii create de Lewis Carroll.

Totul începe cu invitaţia trimisă celor pe care îi vreţi alături, în care îi veţi anunţa despre dată, loc şi tema petrecerii, indiciu al distracţiei ce va urma.

sursa

Cel mai potrivit loc pentru o astfel de petrecere e cu siguranţă unul aflat în mijlocul naturii, precum o grădină sau un parc Aşa cum e de aşteptat, decorurile vor fi pline de culoare, hipnotice de-a dreptul şi nu vor lipsi florile, fructele şi obiecte ce amintesc de personaje sau întâmplări din carte. Iepurele Alb, păsări flamingo, cărţi de joc, Pisica de Cheshire sau fabuloasele jobenuri ale Pălărierului Nebun îşi vor găsi locul într-un fel sau altul în cadrul petrecerii de nuntă.

sursa

sursa

sursa

sursa

sursa

sursa

Mireasa şi mirele sunt în centrul atenţiei, doar e ziua lor şi pentru că au ales să o facă specială, hainele şi accesoriile purtate sunt deosebite. Fie că adoptă o imagine diafană de Alice fetiţa sau una mai excentrică demnă de Regina de Inimă Roşie, din ţinuta miresei nu vor lipsi accentele şic precum funde gigant sau pălăriuţe fistichii şi alte accesorii colorate. Mirele, domnişoarele de onoare sau invitaţii vor întregi tabloul cu extravaganţele din vestimentaţia lor.

sursa

sursa

sursa

sursa

alice_in_wonderland_wedding_shoot_by_katherine_newman_05

sursa

australia-alice-in-wonderland-shoot041

sursa

Nu ştiu ce mâncăruri ar fi mai potrivite pentru această zi, dar ştiu cu siguranţă că dulciurile vor fi din abundenţă, la fel şi ceaiurile aromate. Nu vor lipsi de pe mese torturi cu forme interesante, brioşe, prăjiturele, acadele şi bomboane, vor curge râuri de şampanie şi se va bea mult ceai.

sursa

sursa

sursa

sursa

sursa

Va fi cu adevărat o petrecere de pomină, cu decoruri fabuloase, cu lume veselă şi pusă pe şotii, cu jocuri şi muzică.

sursa

sursa

sursa

sursa

sursa main image

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *