Vă anunțăm cu bucurie că începând cu luna septembrie avem un parteneriat frumos și de lungă durată cu Cărturești, un brand drag nouă de foarte mult timp, cu care simțim că avem foarte multe lucruri în comun, mai ales când vorbim de dependența puternică de cărți.

Ce ne leagă? Ne plac cărțile bune, autorii care chiar au ceva de spus sau obiectele livrești frumoase și interesante. Credem în lucrurile făcute din suflet, corect, responsabil și cu pasiune, în recomandările sincere, în argumente și în originalitate. Credem că pe primul loc este întotdeauna calitatea și vrem ca cititorii să aibă o experiență plăcută și atunci când intră pe site, și în librărie.

Nu credem nici în promovarea agresivă, nici în compromisuri de dragul câștigurilor imediate de orice fel, nu ne plac nici micile războaie culturale sau orgoliile personale exagerate.

Pentru că Bookaholic și Cărturești sunt pe aceeași lungime de undă, ne-am dat seama că putem face o mulțime de lucruri frumoase împreună. Pentru cel puțin patru luni, veți vedea aici articole susținute de Cărturești, recomandări de cărți alese de Bookaholic din librăria Cărturești, discuții despre evenimente și multe altele.

Pe site-ul Cărturești, avem un raft de cărți alese de redactorii noștri cu recomandări de cărți care ni s-au părut interesante. Dați năvală aici!

O altă veste bună este faptul că toți cititorii Bookaholic.ro beneficiază de o reducere de 15% în librăria online Cărturești. Mai mult decât atât, toată luna septembrie Cărturești oferă transport gratuit pentru orice comandă, așa că noi zicem că aveți toate motivele să vă măriți biblioteca.

Pentru a beneficia de reducere, introduceți codul Bookaholic  0ADYT44K atunci când faceți comanda, la check out, acolo unde scrie Aplică Discount (detalii în imaginea de mai jos). Discount-ul Bookaholic nu se cumulează cu alte promoții și discounturi de pe site.

Cod reducere Bookaholic

 

Lectură plăcută și vă așteptăm pe site și în librărie!

bookaholic sustinut de carturesti stripe-01

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


32 comentarii
  1. Pingback: Votează cea mai bună carte românească din 2016!

  2. Pingback: (ÎNCHIS) Câștigă un pachet cu ce cărți vrei tu de la Cărturești! - Bookaholic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *