Săptămâna aceasta, plină de semnificaţii pentru mulţi dintre noi, a însemnat în primul rând o perioadă în care ne-am gândit mai mult la curăţenia sufletului şi spiritului. Am avut parte de zile senine, călduroase, cu parfum de liliac, care ne-au reamintit de frumuseţea şi miracolul naturii, dar ne-au şi dat energia necesară pentru treburile casnice, pentru că ne-am dorit că şi casa noastră să fie curată, luminoasă şi pregătită să întâmpine familia şi prietenii cu care petrecem sărbătoarea Paştelui.

Bineînţeles că nu puteam lăsa să treacă acest moment fără câteva idei de decorare numai bune pentru iubitorii de cărţi. Decoraţiunile cu accente livreşti reuşesc întotdeauna să creeze o atmosferă specială, să încânte privirea. Dacă vrem să facem mici bucurii oamenilor dragi din viaţa noastră, ca să le arătăm cât de mult îi preţuim, să-i întâmpinăm cu decoruri frumoase de Paşti!

Şi cum ne dorim ca musafirii să se simtă bine de cum intră pe uşă, am putea agăţa la intrare o ghirlandă inedită din ouă de hârtie.

sursa

sursa

În fiecare colţ de casă, un aranjament cu cărţi şi flori frumoase de primăvară va crea o imagine plină de farmec şi culoare.

sursa

sursa

sursa

Iepuraşul e un personaj important al zilei, aşa că nu ar trebui să lipsească din decor cărţile pentru copii în care îl regăsim sau suporturile urechiate pentru cărţi.

sursa

sursa

Ouălelor frumos colorate le stă bine într-un cuib confecţionat din hârtie. Sau am putea să le îmbrăcăm pe ele în haine din pagini de carte (pentru confecţionarea decoraţiunilor vom folosi, evident, numai pagini din reviste sau cărţi deteriorate).

sursa

sursa

Vremea frumoasă ne îmbie pe toţi afară, dar, indiferent de locul în care v-aţi hotărât să aşezaţi masa,  în centrul ei şi al atenţiei tot cărţile şi decorurile livreşti trebuie să stea.

sursa

sursa

sursa

sursa

Dacă aţi ales să vă petreceţi restul zilei în grădină, scăldaţi de lumina Soarelui, oferiţi-vă momente de relaxare tot în compania cărţilor, cu ajutorul unor aranjamente deosebite.

signature_0250sursa

sursa

Vă doresc să aveţi un Paşte fericit, alături de cei sau cele dragi, fie persoane, fie cărţi! 🙂

sursa main image

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *