Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Al treilea Atelier Philemon – visele premonitorii

19.02.2015 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Editura Nemira vă invită la o nouă seară Philemon, în compania Laviniei Bârlogeanu şi a invitaţilor săi, joi, 19 februarie, de la ora 19:00, la Ceainăria Cărtureşti Verona.

De data aceasta vă propunem un dialog despre visul arhetipal şi visul premonitoriu, experienţe nemijlocite, frumoase şi fascinante, ale comorilor ascunse în inconştientul nostru. Imaginile eterne ale psihicului sunt irezistibile: ele ating, conving, impresionează şi, uneori, ne copleşesc. De ce? Pentru că sunt parte a substanţei divinităţii cu ajutorul căreia omul trăieşte numinosul şi se poate, pe de o parte, impregna de energia lui, iar pe de altă parte, proteja de el.

Împreună cu Camelia Boancă – psihanalist şi analist jungian, Router IAAP- şi Claudia Vîlceanu, psihanalist în formare, dar şi cu participarea dumneavoastră, a publicului, vom face primii paşi în universul mirific al chipurilor ancestrale ale umanităţii noastre.
Încă de la primele întâlniri purtând marca “Philemon“, am aunuţat intenţia de a organiza grupuri de împărtăşire a viselor. La următorul atelier vă puteţi înscrie pentru participarea la activitatea de biografiere a vieţii onirice pe care v-o propunem. Vom discuta cu Andrei Chiriac, psiholog clinician şi psihoterapeut jungian, despre exigenţele pe care le presupune utilizarea viselor în grup.

Cel mai recent titlu din colecţia PHILEMON a editurii Nemira este De la Dumnezeu la zei, scrisă de Etienne Perrot  – un jurnal de alchimist şi mărturia unui om care, prin iubire, şi-a prefăcut viaţa obişnuită în existenţa celestă.

Organizer

Editura Nemira
Email:
office@nemira.ro
Website:
www.nemira.ro

Venue

Librăria Cărturești Verona
Strada Pictor Arthur Verona 13-15
București, Romania
+ Google Map
Phone:
021 317 3459
Website:
http://librarie.carturesti.ro/