Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Aromă de escapadă culturală. Lansarea colecţiei COLIBRI, editura Herald

16.06.2014 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Luni 16 iunie orele 19.00, la Librăria Humanitas Cişmigiu. Invitaţi: Amalia Savinescu, photographic coach; Mihai Iordache, psiholog şi formator; Sanda Watt, publicistă.

Literatura este o expediţie spre adevăr. Orice carte bună este o fereastră deschisă către lume şi către tine însuţi. Pentru că timpul arareori ne permite o astfel de călătorie de plăcere, în care să zăbovim asupra autorilor fundamentali, volumele Colibri de la editura Herald te invită  la o întâlnire în termenii tăi: operele lui Kafka, Oscar Wilde şi Nietzsche îţi sunt prezentate de Allan Percy ca instrumente de coaching şi dezvoltare personală pe care le poţi accesa oriunde şi oricând ai nevoie de o escapadă cu tine însuţi în cea mai fină aromă culturală.

Oscar Wilde: Pilule de înţelepciune pentru fericirea de aici şi acum

Te-ai gândit vreodată că Oscar Wilde ţi-ar putea fi coach personal? Autorul Allan Percy găseste în cărţile lui Oscar Wilde citate care, interpretate în cheie psihologică, devin material pentru un curs neobişnuit de îndrumare individuală.

Nietzsche: Pilule de filozofie radicală pentru a ţine mintea trează

Atât în lumea antreprenorială, cât şi în viaţa personală, filozofia lui Nietzsche este extrem de eficientă atunci când dorim să găsim o ieşire la orice răscruce de drumuri. Cartea lui Allan Percy inspirată de citatele din opera lui Nietzsche este un curs de filozofie cotidiană care ne ajută “să ne tragem sufletul”.

Kafka: Pilule inspiratoare pentru a uşura crizele cotidiene

Acest manual de soluţii creative pentru situaţii kafkiene, absurdităţi întâlnite în traiul nostru de zi cu zi, aduce o lumină la capătul tunelului în care ne afundă viaţa ajutându-ne să înţelegem problemele care ne frământă.

ALLAN PERCY

Autorul colecţiei este consultant în domeniul formării şi dezvoltării personale. Actualmente lucrează în calitate de consultant editorial în domeniul formării şi dezvoltării umane. Călătoreşte în toată lumea în căutarea unor noi surse de inspiraţie pentru cărţile sale. Traduse în numeroase limbi, volumele sale sunt un elogiu lucid adus libertăţii noastre de a fi în lumea contemporană: Conexiunea cu fericirea (2007), Nietzsche pentru stresaţi (2009), Oscar Wilde pentru blazaţi (2011), Kafka pentru deprimaţi (2012), Scafandrul optimistului (2013).

Details

Date:
16.06.2014
Time:
7:00 pm - 9:00 pm

Organizer

Editura Herald
Phone
021-319-40-60 , 021-319-40-61
Email
office @ edituraherald.ro
View Organizer Website

Venue

Librăria Humanitas de la Cişmigiu
Bld. Regina Elisabeta, nr. 38
București, Romania
+ Google Map