Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Clubul de lectură Nemira #23 – romanul fantasy Omul Pictat

26.01.2015 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Luni, 26 ianuarie, de la ora 19.00, are loc ediţia #23 a Clubului de Lectură Nemira, dedicată romanului fantasy Omul pictat, semnat de Peter V. Brett. Gazdele noastre sunt, aşa cum ne-am obişnuit, Cărtureşti Verona.
Romanul lui Peter V. Brett este primul volum din ciclul Demon (din care au apărut până acum primele 3 părţi). Cartea urmăreşte trei personaje în prag de maturizare care trăiesc pe o planetă devastată de atacurile unor creaturi ivite din adâncurile pământului distrugând tot ce le iese în cale de când apune soarele şi până în zori. Numai lumina soarelui le alungă înapoi în văgăunile din care au apărut. Protagoniştii, Arlen, Leesha şi Rojar trăiesc mereu în primejdie, mereu pe fugă, protejaţi de o magie pe care nu o înţeleg, visând şi luptând pentru o lume în care nu se vor mai ascunde.

O poveste despre maturizare, despre umanitate şi întunericul din sufletul oamenilor, despre dragoste şi camaraderie, cu eroi şi anti-eroi, într-o societate cu roluri şi ritualuri inventate magistral de Brett.

Vouă că e frică de întuneric?

Peter V. Brett s-a născut pe 8 februarie 1973 şi a crescut, după cum el însuşi povesteşte, cu o dietă neîntreruptăde romane fantasy şi benzi desenate. În 2008 a publicat Omul pictat, primul volum din seria The Demon Cycle, apoi volumele The Desert Spear (2010) şi The Daylight War (2013), ultimele două fiind anunţate pentru 2015, respectiv 2018.

Organizer

Editura Nemira
Email:
office@nemira.ro
Website:
www.nemira.ro

Venue

Librăria Cărturești Verona
Strada Pictor Arthur Verona 13-15
București, Romania
+ Google Map
Phone:
021 317 3459
Website:
http://librarie.carturesti.ro/