Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Clubul de lectură Nemira împlineşte 2 ani: scriitorul Sebastian A. Corn este invitat

30.03.2015 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Luni, 30 martie, vă aşteptăm pe toţi la o seară specială a Clubului de Lectură Nemira! În aceeaşi mansardă primitoare a prietenilor de la Cărtureşti.

Ediţia cu numărul 25 este şi una aniversară: de doi ani ne vedem în fiecare ultimă luni a lunii ca să vorbim despre cărţile noastre preferate, ce şi de ce ne place la ele, ce ne place mai puţin, cum am citit, ce o să mai citim. Până acum am citit împreună şi am împărtăşit experienţa de lectură a peste 20 de cărţi.

Şi cum să marcăm mai bine acest moment special, decât cu un invitat special: alături de noi va fi SEBASTIAN A. CORN, care a luat premiul Ion Hobana pentru cea mai bună carte SF a anului 2014 cu romanul Ne vom întoarce în Muribecca şi cu care o să vorbim despre pasiunea cititorilor şi a scriitorilor pentru acest gen de literatură, despre romanele lui şi despre voi, publicul român pentru care scrie.

Să nu uităm premiza am plecat la drum împreună: Poveştile sunt cu atât mai frumoase, cu cât ai pe cineva cu care să le împărtășești. Clubul de lectură Nemira este locul unde începe călătoria spre lumea fascinantă a literaturii de calitate!

Organizer

Editura Nemira
Email:
office@nemira.ro
Website:
www.nemira.ro

Venue

Librăria Cărturești Verona
Strada Pictor Arthur Verona 13-15
București, Romania
+ Google Map
Phone:
021 317 3459
Website:
http://librarie.carturesti.ro/