Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

De-a joaca literară sau când Micul Prinț fuge de-acasă în Țara Minunilor

01.06.2014 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Duminică, 1 iunie, de la ora 18.00, vă așteptăm la o seară specială la Ceainăria Cărturești (str. Arthur Verona, nr. 13 -15): „De-a joaca literară sau când Micul Prinț fuge de-acasă în Țara Minunilor”.

În cadrul evenimentului, propunem lectura și dezbaterea a trei cărți foarte cunoscute în literatura universală și română: „Micul Prinț” de Antoine de Saint Exupéry, „Alice în Țara Minunilor” de Lewis Carroll și „Unde fugim de-acasă” de Marin Sorescu.

Revizuind conceptul de literatură pentru copii, vom trata aceste cărți într-un dialog pe marginea ideilor de cunoaștere, mirare, adevăr și identitate.

Evenimentul este o invitație adresată oamenilor mari de a reciti aceste texte cu aceeași seriozitate cu care se tratează pe ei înșiși, fiind un bun moment pentru reinventarea zilei de 1 iunie, într-o zi dedicată adulților care vor să-și amintească că au fost cândva copii.

„De-a joaca literară sau când Micul Prinț fuge de-acasă în Țara Minunilor” este un eveniment care face parte din Programul de lecturi publice inițiat de ARCEN sub numele de „Lectură la lumina felinarelor”, program care împlinește în această vară 5 ani de la lansare.

Intrarea la eveniment este gratuită și se va face în limita locurilor disponibile.

Details

Date:
01.06.2014
Time:
6:00 pm - 8:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/236192259913886/

Organizer

Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate – ARCEN
Website:
http://www.arcen.info/

Venue

Librăria Cărturești Verona
Strada Pictor Arthur Verona 13-15
București, Romania
+ Google Map
Phone:
021 317 3459
Website:
http://librarie.carturesti.ro/