Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Emoția de primavară, Creative Mark Minds

04.03.2015 @ 4:00 pm - 8:00 pm

Emoţia de primăvară – un fenomen care acoperă ASE-ul cu un val dinamic de prospeţime, tinereţe şi emoţie. Poezia nu a fost nicicând mai vie. Cu sprijinul Decanului Facultăţii de Marketing, în continuarea deschiderii culturale a ASE-ului, noi ne-am propus să spargem nişte bariere. Poezie modernă într-un peisaj economic de ce nu?. Ritm. Flow. Muzica. Distracţie. Hai să spargem gheaţa din ASE.

Va invităm miercuri, 4 martie 2015, de la ora 16:00, în holul Facultăţii de Marketing din cadrul ASE Bucureşti, unde va avea loc un eveniment nonconformist intitulat “Emoţia de primăvară”, prin intermediul căruia organizatorii doresc să promoveze talentul studenţilor, creativitatea şi libertatea de expresie. Acesta se va continua într-un cadru formal de la ora 18:00 în Aula Magna. Un eveniment organizat de Creative Mark Minds, o asociaţie de studenţi creativi dornici să îşi facă astfel opiniile auzite şi să încurajeze şi alţi studenţi să îşi manifeste personalitatea. Centrul de xerox OCO PRINT este partener media al evenimentului.

Creative Mark Minds a luat naştere la iniţiativa studentei Gondoş Ana-Maria, care şi-a dorit să promoveze de la bun început arta sub toate formele ei, în cadrul unui internship la revista ART OUT. Deşi învaţă la Facultatea de Marketing, studenta are ca principală pasiune scrisul, dar şi pictatul, fiind o adeptă a “relaxării active”. Deşi nu a publicat până în prezent, a recitat la evenimente dedicate poeziei, iar în lucrarea ei de licenţă abordează atitudinea faţă de publicitatea prin radio şi TV. În contextul unei letargii generale a sistemului de învăţământ, respectiv a situaţiei cenaclurilor literare din ASE, căzute într-o uşoară “uitare”, studenta îşi aplică cunoştinţele de marketing realizând evenimente inedite, care încadrează poezia în noile media.

La “Emoţia de primăvară” vor lua cuvântul poeţi tineri marcanţi ai noii culturi româneşti, fiind prezenţi reprezentanţi importanţi ai curentelor hip-hop, respectiv spoken word poetry. Invitatul surpriză va fi Marius Victor Ionica, sau Viku Zen, care va oferi o reprezentaţie unică a ceea ce el numeşte “teatru-poezie”. Având doar 25 de ani, a debutat anul trecut cu volumul sau de poezii ieşite din tipar “A iubi nu e verb” al editurii Tracus Arte.

Beneficiile pentru studenţi vor fi multiple: de la câştigarea de mici cadouri trase la sorti, până la posibilitatea reală de a se exprima într-un cadru modern, fiind încurajaţi să se simtă “vedete” pentru o zi şi să vină la microfon, să îşi demonstreze talentul.

Details

Date:
04.03.2015
Time:
4:00 pm - 8:00 pm

Venue

Facultatea de Marketing, ASE
Str. Mihai Eminescu nr. 13-15, sect. 1
București, Romania
+ Google Map
Phone
021 319 19 80; 021 319 19 00
View Venue Website