Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

„Jos Textila, întoarce fila” – Târg de carte cu intrare liberă la InSpayer

08.11.2014 @ 12:00 pm - 6:00 pm

Proiectul “Jos Textila, Întoarce Fila” a ajuns la cea de-a V-a ediție!

Sâmbătă, 8 Noiembrie, începând cu ora 12:00, sunteți așteptați la InSpayer, pe strada Batiștei, nr.24 să donați hainele de care nu mai aveți nevoie. În schimbul donației primiţi o carte la alegere. Scopul proiectului este de a schimba superficialul pe cultural. Proiectul își propune promovarea în mod neconvențional a cititului și strângerea de haine pentru cauze sociale. În schimbul oricărei donaţii de haine, indiferent de cantitate, fiecare persoană va putea alege una dintre cărţile oferite de organizatori în parteneriat cu multiple edituri din București. În cadrul evenimentului vor mai participa Bookleta, Greenitiative și Cvartetul Capriccio.

Cauza socială a acestei ediții este comunitatea de familii defavorizate și evacuate din Bucureşti, de pe strada Vulturilor. Alocarea către familii a hainelor strânse în cadrul evenimentului se va face cu sprijinul Asociaţiei Carusel.

 

Despre noi: Rotaract Triumph face parte din rețeaua cluburilor Rotaract, care reprezintă aripa tânără a Rotary International, din care fac parte tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani. Misiunea Rotaract este aceea de a dezvolta leadership-ul și cetățenia responsabilă prin serviciul în folosul comunității.( http://rotaracttriumph.ro/)

Misiunea Asociaţiei Carusel este crearea unui mediu social activ, proactiv şi reactiv în vederea promovării şi apărării drepturilor şi libertăţilor omului. (http://carusel.org/.)

Details

Date:
08.11.2014
Time:
12:00 pm - 6:00 pm

Organizer

Rotaract Triumph
View Organizer Website

Venue

Inspayer Batistei
Strada Batistei nr 24A
București, România
+ Google Map
Phone
0732 867 839
View Venue Website