Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kilipirim – program evenimente, lansări, detalii

29.10.2014 @ 8:00 am - 02.11.2014 @ 5:00 pm

Kilipirim, editia de toamna din acest an: 29 octombrie – 2 noiembrie, zilnic intre orele 10.00 si 22.00. Intrarea este libera
 Organizat in centrul capitalei: la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Calarasi
• Discounturi substantiale la standul fiecarei edituri
• Evenimente dedicate iubitorilor de carte / Carti si produse ezoterice, la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare „A Noua Dimensiune” 
 
 
kilipirimEvenimentul va avea loc intr-un nou spatiu, la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Calarasi, in perioada 29 octombrie – 2 noiembrie, zilnic intre 10.00 si 22.00, intrarea fiind libera.
 
„Prima noutate legata de aceasta noua editie a Kilipirim este noul loc de desfasurare: Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Calarasi. Speram ca in felul acesta sa ne deschidem si mai mult catre publicul cititor si sa castigam si mai multi vizitatori. Editurile au reactionat cu promptitudine la invitatia noastra de a se inscrie, vor sosi cu oferte generoase de titluri, iar reducerilevor fi mai mult decat prietenoase. Nu vor lipsi nici evenimentele dedicate publicului larg. Va asteptam asadar cu drag in noua noastra casa.” (Louisa Udrescu, organizator)
 
KILIPIRIM reprezinta o ocazie unica pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone. Humanitas, Rao, Curtea Veche, Polirom, Cartea Romaneasca, Nemira, Trei, Litera, Herald, Aramis, Prut, House of Guides sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri in cadrul KILIPIRIM. Fiecare expozant practica, la Kilipirim, reduceri substantiale de preturi, de pana la 90%.
 
Pe parcursul celor cinci zile de Kilipirim, organizatorii le propun cititorilor o serie de evenimente dedicate atat copiilor, adolescentilor, cat si cititorilor cu experienta: de la evenimente care au ca public-tinta pe iubitorii de literatura, la evenimente dedicate celor interesati de carti de popularizare.
 
In cadrul targului, va avea loc si Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, unde vizitatorii vor putea achizitiona carti si produse ezoterice  sau pot participa la programul permanent de conferinte pe teme generale de dezvoltare personala sau tehnici de imbunatatire a calitatii vietii. 
 
Lansat in 2005 si ajuns la cel de al X-lea an de existenta, KILIPIRIM este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cartii din capitala, nelipsit din agenda culturala a tuturor iubitorilor de carte.

 

Details

Start:
29.10.2014 @ 8:00 am
End:
02.11.2014 @ 5:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/pages/Kilipirim-targ-de-carte-cu-discount/521533497941684

Venue

Unirea Shopping Center
Piața Unirii
București, România
+ Google Map