Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Meet Jonah Sachs: lansare „Gândirea riscantă”

10.10.2018 @ 7:00 pm - 8:30 pm

Miercuri, 10 octombrie, de la ora 19:00 Black Button Books și The Power of Storytelling 2018: Rewrite vă invită la Mezanin la o întâlnire cu Jonah Sachs. Autorul bestsellerului „Războiul poveștilor” va sta de vorbă cu Cristian Lupsa despre noua sa carte: „Gândirea riscantă”.

Din postura de cofondator al companiei Free Range Studios, Jonah Sachs a ajutat sute de branduri și cauze umanitare să pătrundă în conștiința publicului prin campanii memorabile. Legendarele sale clipuri virale The Meatrix și The Story of Stuff au atras atenția a peste 65 de milioane de oameni asupra unor probleme sociale esențiale. Un inovator constant, poveștile și site-urile create de el au fost premiate în numeroase rânduri la Festivalul de Film South by Southwest.
Prima sa carte, Războiul poveștilor, a fost apreciată la nivel mondial. Articolele și opiniile lui Jonah Sachs au apărut în The New York Times, The Washington Post, la CNN, Sundance Film Festival, NPr și în Fast Company Magazine, care l-a numit unul dintre cei mai influenți 50 de inovatori pe plan social.

Prin intermediul poveștilor unor inovatori din business, sănătatea, educație și activism, și a numeroase studii de cercetare, „Gândirea riscantă” dezvăluie calea către zone revoluționare pentru oricine este pregătit să iasă din zona de confort. Ne propune metode simple prin care să găsim soluții creative la probleme aparent de nerezolvat și prin care să ne eliberăm de inerție și plafonare.

Proiect susținut de UniCredit Bank Romania.

Accesul la eveniment este gratuit.

Details

Date:
10.10.2018
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
Event Tags:
, ,
Website:
https://web.facebook.com/events/278641812783319/

Organizer

Black Button Books
Email
hello@blackbutton.ro
View Organizer Website

Venue

Mezanin
Actor Ion Brezoianu 23-25
Bucuresti, Romania
+ Google Map
Phone
0742 038 000
View Venue Website