Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Noutățile Vellant vă așteaptă la Gaudeamus

18.11.2015 @ 10:00 am - 22.11.2015 @ 8:00 pm

Între 18 şi 22 noiembrie, Editura Vellant vă aşteaptă la Gaudeamus cu titluri noi, reduceri între 15% şi 50% şi recomandări de lectură pentru iarnă. Cele mai noi apariţii Vellant includ: Training creative. Sociodrama şi consolidarea echipei – în care Ron Wiener demonstrează cum intervenţiile creative în cadrul grupurilor pot produce cele mai bune rezultate de training –, Mitologii – colecţia de eseuri a renumitului filozof Roland Barthes –, Pisica pierdută. O poveste adevărată despre iubire, disperare și tehnologie GPS – scrisă de Caroline Paul și ilustrată de Wendy MacNaughton o amintire înduioşătoare, plină de imaginaţie, infuzată cu umor şi umanitate despre aventurile motanului Tibby –, precum și Cum să citeşti un romancier, în care John Freeman strânge 55 de portrete de scriitori, de la celebrităţi internaţionale precum Haruki Murakami, Salman Rushdi sau Ian McEwan, la adevarate legende literare americane precum Philip Roth, John Updike sau David Foster Wallace şi până la noua gardă de scriitori ca Edwidge Danticat, Dave Eggers sau Jonathan Franzen.

De asemenea, Ileana Surducan şi Irinia Dobrescu ilustrează noi aventuri în colecția de carte pentru copii, iar noi titluri de beletristică, noi titluri din seria The School of Life şi noi albume de artă vă aşteaptă pe rafturile noastre.
_______________________

Training creativ. Sociodrama şi consolidarea echipei | Ron Wiener

O carte practică pentru cei care vor ca trainingul lor să fie unul eficient, plin de imaginaţie şi energie, lucrarea lui Ron Wiener analizează cum este important să fie conduse trainingurile, ce este de făcut în cazul echipelor care suferă de un blocaj şi pune într-o lumină nouă folosirea sociodramei ca instrument de training.

Mitologii | Roland Barthes

„ Mitologiile lui Roland Barthes sunt încă modelul felului în care, în cuvinte, cartofii prajiți sunt mai gustoși; vinul roșu sec, mai sec; striptease-ul, mai erotic; Turul Franței, mai eroic; Spania, mai periculos de frumoasă; detergenții, mai puri; wrestlingul, mai spectaculos; margarina, mai sănătoasă; scriitorul, mai zeu decât un star; automobilul, mai etanș decât o catedrală.

Mitologiile barthesiene au un singur defect: sunt atât de bine scrise, încât, dacă rațiunea existenței ar fi stilul, toate firmele de publicitate ar trebui să se închidă imediat.”
Alexandru Matei

Pisica pierdută. O poveste adevărată despre iubire, disperare și tehnologie GPS | Caroline Paul| ilustrații: Wendy MacNaughton

Ce fac animalele noastre de companie atunci când nu suntem în preajmă? Caroline Paul și Wendy MacNaughton ne oferă o privire înduioșătoare şi plină de umor asupra modalităţilor prin care au urmărit aventurile iubitului lor motan Tibby folosind resurse dintre cele mai diverse, de la detectivi cu abilităţi spiritiste la camere de luat vederi şi tehnologie GPS.

Cum să citeşti un romancier | John Freeman

În ultimii 15 ani, ori de câte ori s-a lansat o carte, John Freeman a fost acolo să o întâmpine, publicând mii de recenzii şi intervievând nenumăraţi scriitori. În Cum să citeşti un romancier strânge laolaltă 55 dintre cele mai bune profiluri (dintre care multe scrise special pentru acest volum) ale unora dintre cei mai buni romancieri ai timpurilor noastre.

Fata babei și fata moșneagului| Ion Creangă|ilustraţii: Ileana Surducan

Acum mulți‚ mulți ani‚ pe când telefoanele mobile nu se inventaseră‚ iar tinerii se întâlneau în sat la șezătoare‚ trăiau două surori vitrege cum nu se poate mai diferite: fata babei era urâtă‚ leneșă‚ țâfnoasă și rea la inima‚ iar fata moșneagului era frumoasă‚ harnică și bună la suflet. Ce se întâmplă când baba și fiica ei uneltesc să o alunge de acasa pe fata moșneagului? Vom afla de îndată într-o poveste despre faptă și răsplată.

Povestea Satului Nimica-Toată | Andres Barba | ilustratii: Irina Dobrescu

În satul Nimica-Toată, de obicei paşnic şi liniştit, unde nu se întâmplă nimic niciodată, într-o noapte au dispărut stelele. Spre surprinderea locuitorilor satului, primarul decide organizarea unei expediţii pentru a fi consultaţi cei trei înţelepţi, care pot oferi o soluţie.

 

Târgul Internaţional de Carte de învățătură GAUDEAMUS 2015 – detalii, evenimente, program

Details

Start:
18.11.2015 @ 10:00 am
End:
22.11.2015 @ 8:00 pm
Event Tags:
, , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/956602657732385/

Organizer

Editura Vellant
Phone
021 211 77 41
Email
comenzi@vellant.ro
View Organizer Website

Venue

Romexpo
Romexpo Sa Bld. Marasti, nr. 65-67, Sector 1
București, România
+ Google Map
Phone
021 202 5700
View Venue Website