Ca în fiecare an, ne-a lovit frenezia cumpărării cadourilor. Sau, dacă nu ne-a lovit încă, ne va lovi sigur în câteva zile, cu intensificări majore, provocatoare de aglomerație, fix în zilele de dinaintea Crăciunului. Să nu ajungem acolo, da, să ne înghesuim în Micul târg de cadouri deștepte de la Cărturești, da? Nu de alta, dar sunt atâte lucruri frumoase acolo, încât vrei să alegi pe îndelete. Asta dacă ai timp și ești în București. Dacă nu, stai fără grijă, Târgul Cărtureștilor te așteaptă online, cu selecții faine de cadouri, cu transport gratuit la comenzi de peste 50 lei și cu împachetare festivă pentru pachete.

Așa cum ne-a obișnuit de mulți ani încoace, Moș Crăciunul cititorilor vine la Cărturești. Pe lângă miile de cărți de acolo care n-ar trebui să lipsească din nici un cadou, la Târgul Cărtureștilor, atât online cât și în librăria de la Verona, avem o grămadă de obiecte foarte faine, în spiritul Crăciunului.

DSC02824 copy

De la cărți la ceainice colorate, de la ciocolată la metru (da!) la marmelade delicioase, de la decorațiuni fine la păpuși naive și de la obiecte făcute de designeri români la muzici alese, pe toate le găsiți aici.

DSC02835 copy

Personal, mi-au atras atenția cărticelele din ceramică, delicate și superbe, jucăriile din lemn sau cele din pânză, cusute, care trezesc nostalgii, vinurile bune și, cum spuneam, metrul de ciocolată. 🙂 Serios, cât de tare poate fi să-ți aducă moșul un metru de ciocolată? Ca să nu mai zic de literele Kerria sau de ghirlandele de lumini.

DSC02832 copy

Pentru rețetele de Crăciun sau pentru jurnalele din 2015, aveți și o selecție faină de agende, caiete și carnețele, stilouri elegante sau pixuri jucăușe. Și multe, multe decorațiuni pentru brad! Pe lângă jucării și jocuri, găsiți și un incredibil 3Doodler cu care vă puteți modela propriul cadou, sau căști cu personalitate de la Skullcandy pentru muzicile găsite tot la târg, firește. 🙂
DSC02850 copy

Spiridușii de la site s-au gândit să ne facă viața mai ușoară și alegerile mai rapide, așa că au ei liste de lucruri numai bune de dat în dar celor dragi. Cadouri pentru bunici, părinți, pentru iubiți și iubite, pentru prietenii din copilărie sau pentru cei cu gusturi, pe toate le găsiți atent selectate pe site la Cărturești, parte din selecția mare și aromată pentru târg. Spor la cumpărături!

Târgul se desfășoară până pe 31 decembrie.

DSC02833 copy

DSC02828 copy

DSC02843 copy

 

DSC02847 copy

DSC02827 copy

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *