Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KILIPIRIM, cel mai important târg de carte cu discount, la Galeria Dalles

25.03.2015 @ 10:00 am - 29.03.2015 @ 8:00 pm

• Ediţia de primăvară din acest an a Kilipirim: 25-29 martie, zilnic între orele 10.00 şi 20.00, la Galeria Dalles. Intrarea este liberă.

• Discounturi substanţiale, care ajung și până la 90%, la standul fiecărei edituri.

• Evenimente dedicate iubitorilor de carte – la parterul Galeriei Dalles / Cărti şi produse ezoterice, la Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune” – la etaj

Peste o săptămână, în capitală va debuta o nouă ediţie a celui mai important târg de carte cu discount din România: KILIPIRIM.

Organizat în cadrul Galeriei Dalles, în perioada 25-29 martie 2015, zilnic între 10.00 şi 20.00, KILIPIRIM reprezintă o ocazie unică pentru iubitorii de carte din Bucureşti de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta celor mai importante edituri autohtone. Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Aramis, Minerva, Vivaldi, Prut, Philobia sau Herald sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri în cadrul KILIPIRIM. Fiecare expozant practică, la Kilipirim, reduceri substanţiale de preţuri, care ajung și până la 90%.

Ceaiuri sau agende la prețuri preferențiale completează oferta ediției din această primăvară a târgului de carte Kilipirim.

Kilipirim-ul de primăvară va fi, şi anul acesta, mai mult decât darnic cu publicul său: cele mai importante edituri şi-au anunţat participarea, cu o ofertă de peste 10.000 de titluri. La fel ca în anii trecuți, la spaţiul de evenimente, publicul va putea să se întâlnească cu câţiva dintre cei mai populari autori ai momentului sau va putea să participe la dezbateri pe teme culturale. Sâmbătă, un atelier de povești și ilustrație îi aşteaptă la Kilipirim, deopotrivă pe copii şi părinţi.

La etaj, ca întotdeauna, va avea loc Festivalul de Spiritualitate și Terapii Complementare «A Noua Dimensiune», cu ofertele şi evenimentele sale tematice.

Profitaţi de primele zile cu soare şi ieşiţi la o plimbare prin târgul nostru, cea mai puțin costisitoare promenadă!” (Louisa Udrescu, organizator)

La etajul Sălii Dalles, în cadrul Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, vizitatorii vor putea achiziţiona cărti şi produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii.

Lansat în 2005 şi ajuns la cel de al X-lea an de existenţă, KILIPIRIM este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cărţii din capitală. Nelipsit din agenda culturală a tuturor iubitorilor de carte, evenimentul a atras, de-a lungul timpului, peste 350.000 de vizitatori.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi:

http://www.dallesrevolution.ro/

pagina de Facebook a Kilipirim: https://www.facebook.com/pages/Kilipirim-targ-de-carte-cu-discount/521533497941684

Details

Start:
25.03.2015 @ 10:00 am
End:
29.03.2015 @ 8:00 pm
Event Tags:
, , , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1576180515955092/

Venue

Sala Dalles
Bvd. Nicolae Balcescu nr.18
București, 010052 România
+ Google Map
Website:
http://www.dallesrevolution.ro/