Bookaholic.ro este o revistă online dedicată dependenților de lectură, lansată în aprilie 2011. Sub motto-ul „Dependența de cărți se tratează cu cărți”, focusul Bookaholic a fost de la început pe conținutul de calitate și pe o selecție riguroasă a subiectelor și a colaboratorilor.

Bookaholic a câștigat premiul pentru Cel mai bun site de publishing la Webstock AwardsPremiul pentru Media Culturală – proiecte online la Gala Radio România Cultural și a fost considerat Cel mai cool brand din domeniul new media la Gala Forbes.

Bookaholic.ro înseamnă 3500 de articole (peste 900 de cronici și 200 de interviuri), cărți multe, o atitudine relaxată, umor și-un stil de viață ce integrează armonios pasiunea pentru lectură pe toate nivelurile. Pe Bookaholic.ro apar aproximativ 80 articole originale pe lună. Bookaholic a însemnat de la lansare și până în prezent conținut original 100%, fie că vorbim de cronici de cărți, interviuri cu cei mai importanți autori români sau străini, articole de lifestyle livresc sau reportaje de la evenimentele culturale.

Credem că este o chestiune de responsabilitate să selectăm cu atenție lucrurile despre care scriem, să aducem în fața publicului și cărți sau autori mai puțin „comerciali”, despre care media nu vorbește întotdeauna.

Redactorii și colaboratorii Bookaholic au o experiență relevantă și de lungă durată în zona culturală, jurnalistică sau a publishingului și advertisingului online. Echipa numără în prezent 11 redactori și mai mulți colaboratori plătiți, cu experiență relevantă și de lungă durată în zona culturală, jurnalistică sau a publishingului și advertisingului online.

Traficul site-ului depășește 100.000 de vizite, 80.000 unici și 150.000 vizualizări lunar.

Pentru colaborări, scrieți-ne un mail la cristina (at) bookaholic (punct) ro sau eli (at) bookaholic (punct) ro.

9 comentarii
 1. corina (@corin_a)

  Să aveţi un an bogat în lecturi plăcute, oameni de calitate şi întâmplări frumoase 🙂
  Şi ca o mică sugestie, având cont de twitter, frumos ar fi să existe şi un buton de twitter, pentru cititorii-ciripitori 🙂
  Gânduri bune şi succes pe mai departe!

  Reply
 2. bucur

  26.9.14.
  bunä dimineata, acest mail este pentru d-na alina purcaru!
  am citit articolul d-voasträ despre cartea (reeditatä) lui d.hincu “jurnal berlinez ’38”, care o priveste pe printesa marta bibescu.
  vreau doar sä vä spun, cä eu am tradus si scos aceastä carte in germania mai de mult, in mica mea editurä (www.lektor-verlag.de). intretin de altfel relatii foarte strinse cu editura vivaldi.
  eu sint: http://www.dr-bucur.com si, de asemenea, http://www.lectionis.de si http://www.lektor-verlag.de
  cu drag, v. bucur

  Reply
 3. bucur

  26.9.14

  am uitat ceva in mailul anterior, scuzati-mä:
  bucur – alina purcariu: si in blog.lectionis.de veti gäsi un capitol despre marta bibescu (dar si alte teme). cu drag incä odatä, v.bucur

  Reply
 4. tina

  Am publicat la editura Eminescu,la inceputul lunii decembrie 2014, o carte de poesie UN SECRET BINE PAZIT.
  Nu stiu care sunt criteriile trierii dumneavoastra. In functie de editura, librarie, etc
  E un lucru cert ca nu exist, cartea mea adica, pe lista dumneavoastra. De ce?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *