Suntem cei mai cool! 🙂 N-o zicem noi, o zic cei 120 de trendsetteri  (hipsteri, formatori de opinie sau cum vreți să le spuneți), care au făcut parte din juriul Galei Forbes Cool, aflată la a treia ediție, organizată de Forbes România împreună cu Antz, agenție de coolhunting.

Ne bucurăm foarte, foarte tare că Bookaholic a ieșit Cel mai cool brand din domeniul new media, iar faptul că premiul vine din partea revistei Forbes ne onorează și mai mult. Ne bucurăm că cititul e cool, ne bucurăm că am reușit să dăm jos praful de pe cărți, ne bucurăm să vedem că a vorbi firesc despre cărți place cititorilor, că atitudinea noastră relaxată, fără mâini la tâmplă, e, iată, cool.

“Criteriile care au stat la baza discuțiilor, chestionarelor, analizelor împreună cu cei 120 de formatori de opinie (panelul de studiu de coolhunting) au avut la bază următoarele caracteristici: inovație, stil, autenticitate, dezirabilitate, unicitate și responsabilitate.” – scrie în argumentul Forbes.

Ne bucurăm foarte tare și că regăsim în top prieteni buni ai Bookaholicului, că Cel mai cool brand românesc este unul din domeniul cărților, foarte apropiat nouă, Cărturești (felicitări!) și că cel mai cool brand din domeniul print este tot unul cultural, Dilema Veche (felicitări!). Lista întreagă de premianți o găsiți pe site. Sunt foarte multe categorii, o parte dintre ele menționate aseară la Gala Forbes, o petrecere faină, condimentată cu concertele celor de la Dekadens și Les Elephants Bizarres.

forbes1

Este al treilea premiu pe care Bookaholic îl primește și care completează o arie de interes pentru noi. Primul a fost la Gala Webstock 2013, când am fost desemnați drept cel mai bun site de publishing, un premiu important, care vine din zona industriei de online și din cea de advertising. Al doilea a fost la Gala Radio Romănia Cultural, când am primit premiul pentru Media Culturală, o distincție, de asemenea, foarte onorantă. Acum, premiul de la Gala Forbes Cool ne aduce o nouă distincție, de data aceasta dintr-o zonă a trendurilor și a noutății, dar și din cea de business.

La un loc, cele trei premii spun, cred, destul de multe despre noi, despre cine suntem, cum suntem percepuți și ce ne dorim să facem. Ne bucurăm foarte tare și mulțumim!

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *