Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansare „Ultima vrăjitoare din Transilvania” și „Malad” la Absintheria Sixtina

01.10.2015 @ 7:30 pm - 9:00 pm

Herg Benet vă invită joi, 1 octombrie, de la ora 19.30, la Absintheria Sixtină (în Centrul Vechi, pe Strada Covaci, nr. 6), la o lansare de carte neconvențională, urmată de un after-party. Vor fi lansate trilogia Ultima vrăjitoare din Transilvania, de Anna Vary (un pseudonim al scriitoarei Cristina Nemerovschi) și Malad, romanul semnat de Alexandru Voicescu.

Ultima vrăjitoare din Transilvania este o poveste complicată și captivantă despre nemurire, iubire, prietenie, iertare, alegeri, sacrificii, în care personajele dezvăluie trăsături total neașteptate. Două lumi distincte se întrepătrund: lumea adolescenților de azi, cu Facebook, concerte rock, tatuaje și pierce-uri, și lumea contesei dispărute, cu intrigi de curte și povești uitate. Un mistery romance în tonuri întunecate despre incest, superstiții, trădări, secrete, legende transmise peste veacuri.

http://www.hergbenet.ro/carte/ultima-vrajitoare-din-transilvania-vol-3-alexandra

În Malad, realitatea se întrepătrunde cu oniricul, ştiinţa cu alchimia, religia cu fanatismul, iar existenţa obiectivă se dovedeşte doar o umbră a unui alt substrat, mai adânc şi mai improbabil de conştientizat, unde moartea şi decadenţa sunt catalizatori reci ai destinului. În cele din urmă, iubirea poate să fie salvarea. Sau distrugerea, deopotrivă.

http://www.hergbenet.ro/carte/malad-alexandru-voicescu

Venue

Absintheria Sixtina
Str. Covaci, Nr. 6
Bucuresti, Romania
+ Google Map
Phone
021 310 3566
View Venue Website