Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

21 de Nocturne | finalul ediției a 3-a

16.09.2017 @ 9:00 pm - 11:30 pm

A.R.C.E.N., împreună cu BRD Groupe Societe Generale, încheie sezonul nocturn de poezie contemporană în capitală. Pe 16 septembrie are loc ultima nocturnă din cadrul celei de-a treia ediții a proiectului „21 de Nocturne. Poezie contemporană, Muzică și Vin”.

Când: sâmbătă, 16 septembrie*, de la ora 21.00.
Invitați: Denisa Duran.
Locul: terasa blocului Magheru One (b-dul Gh. Magheru nr. 1).
Acces: începând cu ora 20.30, doar pe bază de rezervare.
Rezervarea este gratuită și se face pentru max. 2 persoane.

Rezervările se fac aici: https://goo.gl/uzLdWr

Important pentru acces: trebuie să prezentați biletul gratuit (printat sau pe telefon) primit pe mail în urma rezervării.

*nocturna se poate suspenda în caz de ploaie și se reia într-o vinere viitoare în funcție de disponibilitatea poetului; ARCEN va face comunicarea modificărilor pe pagina de Facebook ARCEN și pe site-ul www.arcen.info.

•••
Ediția din acest an a proiectului „21 de Nocturne” se desfășoară în perioada 14 iulie – 15 septembrie și pune reflectorul pe 12 poeți invitați – Svetlana Cârstean, Claudiu Komartin, Denisa Duran, Adrian Diniș, Alex Văsieș, Ana Dragu, Dina Frînculescu, Flavia Adam, Mitoș Micleușeanu, Radu Nițescu, Răzvan Țupa și Valentin Busuioc. Pentru prima dată, vom diversifica experiențele de la Nocturne, alternând atmosfera de deasupra orașului, de pe terasa blocului Magheru One (b-dul Gh. Magheru nr. 1), cu răcoarea Grădinii de la Rezidența BRD Scena9 (str. I. L. Caragiale nr. 32).

Nocturnele din acest an vor oferi o experiență complet nouă: vom îmbina lecturile de poezie, muzica și dialogurile, cu jam session, dans, expoziții, performance-uri, dar și cu vin pentru bună dispoziție și cu cărți de poezie pentru luat acasă.

Organizat de: A.R.C.E.N.
Prezentat de: BRD Groupe Societe Generale
Proiect cultural co-finanțat de: AFCN
Susținători: Cultura Zâmbește by Lay’s și Fundația Cărturești.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Details

Date:
16.09.2017
Time:
9:00 pm - 11:30 pm
Event Tags:
, , , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/299840200424631

Organizer

Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate – ARCEN
View Organizer Website