Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

„5 minute de Sorescu” la Cărturești

28.02.2014 @ 6:00 pm - 8:00 pm

„5 minute de Sorescu” la Cărturești este un recital de poezie in memoriam Marin Sorescu la care vă invită Liceul Teoretic Școala MEA. Vă așteptăm vineri, pe 28 februarie, de la  ora 18 la Cărturești Verona – în mansardă – pentru o seară «La Lilieci»: cu generația Facebook!

 

Poeziile din „La Lilieci” vor fi puse în scenă de elevii de gimnaziu ai Liceului Teoretic Școala MEA. Da, ați înțeles bine: o parte din copiii generației Facebook îl vor citi pe Marin Sorescu și îi vor interpreta, în fața dvs., pe consătenii poetului. Actorii noștri vor arăta, astfel, cum înțeleg ei personajele „Liliecilor”. Riscant? Poate – dacă ne gândim că mulți dintre copiii acestei generații n-au pus vreodată piciorul într-un sat „adevărat”! Incitant? Fără îndoială – din același motiv!

 

Veniți să vă bucurați, alături de noi, de poezia spumoasă a lui Marin Sorescu. Și să revizitați „La Lilieci”, într-o viziune proaspătă, a „noii generații” – în ziua când poetul ar fi împlinit 78 de ani. Vineri, de la 18.00, la Cărturești Verona, în mansardă.

Venue

Librăria Cărturești Verona
Strada Pictor Arthur Verona 13-15
București, Romania
+ Google Map
Phone:
021 317 3459
Website:
http://librarie.carturesti.ro/