Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Atelier de confecționat povești fantastice: Dai cu zaru’, vine haru’!

30.01.2016 @ 4:00 pm - 6:00 pm

Harul de povestitor, desigur!

Editura Crux Publishing și scriitorul Dan Rădoiu au onoarea de a vă invita la a cincea ediție a Atelierului de confecționat povești fantastice! Evenimentul va avea loc la ceainăria La un ceai din București, sâmbătă 30 ianuarie, începând cu ora 16.00. Intrarea este liberă, și tot ce trebuie să aduceți cu voi este imaginația și cheful de distracție!

Așa cum ne-am obișnuit deja publicul fidel, cu ocazia acestui Atelier vă vom provoca la o nouă sesiune de scriere creativă relaxantă, amuzantă și foarte… originală. Putem combina jocurile de noroc cu creația literară? Desigur! Maestrul nostru de ceremonii Dan Rădoiu (autorul volumului Povestiri de la marginea realității) ne va învăța cum să dăm cu zarurile (unele foarte speciale, veți vedea), ca să invocăm muzele și să meșteșugim povești care mai de care mai diferite și mai interesante.

Și pentru că la orice fel de joc trebuie să existe și câștigători, miza acestui nou Atelier de confecționat povești fantastice este foarte importantă: textele concepute în cadrul evenimentului vor fi publicate în revista editurii Crux Publishing. Și cine știe, poate unii participanți vor câștiga și premii surpriză…

Așadar, ne vedem sâmbătă! Pe lângă maestrul nostru de ceremonii îi vom avea ca invitați speciali și pe scriitorii Oliviu Crâznic (autorul volumului de colecție Ceasul fantasmelor) și Șerban Andrei Mazilu (autorul romanului Anotimpul pumnalelor)! Și vor fi și toate cărțile Crux Publishing acolo printre voi, ca de obicei!

Pentru mai multe informații despre editură și Atelierele de confecționat povești fantastice vă invităm să urmăriți site-ul Crux Publishing.

Organizer

Crux Publishing
Phone:
0722704975
Email:
contact@cruxed.ro
Website:
http://cruxed.ro

Venue

La Un Ceai
str. Luigi Cazzavillan, nr. 25
București, România
+ Google Map
Phone:
0724 017 318
Website:
http://www.launceai.ro