Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Atelier de lectura smARTkid cu poeta Carmen Tiderle

14.10.2017 @ 11:30 am - 1:00 pm

Vino pe 14 octombrie sa o cunosti pe poeta Carmen Tiderle! Ea va citi celor mici in deschiderea atelierului de lectura smARTkid din cartile PE DOS si BUCURVILLE. Bonus, poeme din volumul aflat acum in pregatire!

Lectura face parte din proiectul 10 scriitori contemporani citesc pentru smARTkid, co-finantat de Administratia Fondului Cultural National, AFCN.

10 scriitori contemporani sunt invitati la atelierele de lectura smARTkid pentru a citi copiilor in fiecare sambata, in intervalul septembrie-noiembrie, de la ora 11,30 la KALEIDOSCOPE.BOOK.AREST.

Proiectul de educatie prin cultura “Ateliere de lectura SmARTkid cu scriitori contemporani” este destinat copiilor cu varste intre 6 si 12 ani. In lunile septembrie, octombrie si noiembrie. In fiecare sambata, cate un scriitor contemporan, 10 scriitori contemporani in total, vor sustine ateliere de lectura alaturi de trainerii Asociatiei 7 ARTE. Atelierele dureaza 1 ora si 30 de minute, sunt interactive si au o componenta de workshop (de arte vizuale si abilitati practice), care transforma lectura textelor literare intr-o activitate placuta, reconfortanta si asumata de catre copii.

In calitate de invitati, scriitorii le citesc copiilor, le raspund la intrebari, stimuleaza discutiile libere si ajuta la desfasurarea activitatilor, sub coordonarea trainerilor Asociatiei 7 ARTE.

Proiectul de educatie prin cultura “Ateliere de lectura SmARTkid cu scriitori contemporani” este co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, dar nu reprezintă în mod necesar poziţia Administratiei Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabilă de continutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finantării, respectiv Asociatia 7 ARTE.

Va rugam sa ne confirmati prezenta pe email: liviarosca@gmail.com. Ne dorim sa ne fiti cu totii alaturi.

Va asteptam cu drag sa fiti smART!