Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Atelier de știință „Lumea Animalelor”: Tigri și alte carnivore

16.12.2017 @ 10:00 am - 11:00 am

Editura Nemira vă invită să participați la ultimul atelier de știință destinat micilor exploratori: „Tigri și alte carnivore”.

Atelierul va avea loc sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 10:15, la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.


Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” în colaborare cu editura Nemi îi invită pe copiii cu vârste cuprinse între 5 și 7 ani să participe la „Atelierele de știință – Lumea animalelor pentru micii exploratori”, un program educațional desfășurat în perioada 4 noiembrie – 16 decembrie 2017 la sediul Muzeului Antipa.

Tematica programului educațional este preluată din cele patru cărți spectaculoase pentru micii exploratori curioși, scrise de Olivia Brookes și apărute la Editura Nemi: Primele ființe, Viețuitoare în ocean, Tigri și alte carnivore, Furnici și alte insecte.
Copiii vor afla, într-o manieră distractivă, informații și multe curiozități din lumea prietenilor noștri necuvântători. 


Tigri și alte carnivore: Unele animale ucid alte animale ca să se hrănească. Sunt numite carnivore. Feline, lupi, urși și hiene sau animale mai mici, cum ar fi ratonii, bursucii, nevăstuicile și mangustele. Ele le vor povesti copiilor cum își prind prada și cum trăiesc în jungle sau păduri.

Participarea la aceste ateliere este gratuită!

Înscrierea se poate face în limita a 15-20 locuri prin e-mail info@antipa.ro, începând din 1 noiembrie anul curent.