Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Atelier pentru copii și părinți cu Prințesa Urbană la Salonul Cărții „Luceafărul” din cadrul CLB

17.11.2017 @ 5:00 pm - 6:30 pm

Atelier de colorat • Activități pe tema emoțiilor • Participă: Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană) – jurnalist și autoarea celui mai popular blog despre viața de familie –, alături de Lavinia Trifan Pop – magica ilustratoare a cărții Împreună

• Salonul Cărții „Luceafărul”, cel mai recent spațiu de evenimente al rețelei Companiei de Librării București, este situat în centrul capitalei, pe Bulevardul Unirii nr. 10, și dispune de o capacitate de 150 de locuri pe scaune

Mâine, vineri, 17 noiembrie, începând cu ora 17.00, la Salonul Cărții „Luceafărul”, cel mai recent spațiu de evenimente al rețelei Companiei de Librării București, din Bulevardul Unirii nr. 10, va avea loc un atelier dedicat copiilor și părinților, pornind de la cea mai recentă carte semnată de Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană). Este vorba despre volumul Împreună, una dintre cele mai așteptate cărți ale toamnei de către copii mici și mari, apărută recent la Editura Didactica Publishing House. Cartea conține zece episoade simpatice cu soluții de dialog și joacă la tot atâtea situații problematice care apar în viața celor mici (nașterea unui frățior, începerea grădiniței, statul în scaunul de mașină, confictele cu copii războinici, crizele de furie, spălatul pe dinți sau adormitul seara). Toate aceste hopuri sunt depășite grațios, cu glume și iubire, iar în cele din urmă, familia se bucură de timp frumos împreună.

Autoarea cărții, Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană), și Lavinia Trifan Pop, magica ilustratoare a cărții Împreună, le-au pregătit celor care vor fi prezenți la evenimentul de mâine, părinți și copii, o sumă de activități amuzante și educative, deopotrivă: un atelier de colorat cu Ema și Eric, activități pe tema emoțiilor, și o sumă de dialoguri pe teme actuale din sfera parenting.

Pentru Compania de Librării București, evenimentul de mâine reprezintă cea de a doua manifestare care are loc la cel mai recent spațiu de evenimente al rețelei: Salonul Cărții „Luceafărul”. Situat în centrul capitalei, pe Bulevardul Unirii nr. 10, spațiul dispune de o capacitate de 150 de locuri pe scaune, fiind dotat cu tot echipamentul tehnic necesar organizării cu succes a unor evenimente.