Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Atelier „Ploaia curcubeu” la Crăciunul Copiilor

16.12.2017 @ 4:00 pm - 17.12.2017 @ 2:00 pm

Vinerea acesta începe în parcul Kiseleff cea de-a treia ediție a magicului eveniment Crăciunul Copiilor, un dar pentru copiii de toate vârstele. Și pentru că am auzit că prietenii noștri de la Teatrul Ion Creangă pregătesc pe lângă ateliere de decorațiuni, spectacole și o întâlnire cu Moș Crăciun, nu puteam lipsi de la această sărbătoare.

Vă așteptăm așadar în Vagonul de creație cu cea mai frumoasă selecție de titluri Pandora MPanDA și Literati alături de personaje devenite deja celebre: OliMog, ElmerPom PomMica prințesă și toate personalitățile din seria Cine a fost?.

Iar sâmbătă16 decembrie, începând cu ora 16.00 și duminică17 decembrie, începând cu ora 13.00 vă așteptăm în Vagonul de dormit să realizăm alături de Andreea Iatagan, autoarea cărții Ploaia curcubeu, cea mai colorată carte a dorințelor.

Ploaia Curcubeu este o carte care le dă curaj şi încredere copiilor. Cei mici se regăsesc în personajele glumeţe şi aiurite și se bucură alături de micile gâze de schimbările spectaculoase aduse de ploaia curcubeu în Ţinutul Insectelor.

Mai multe detalii despre Crăciunul Copiilor puteți afla de aici.