Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Autorul irlandez Laurence O’Bryan – pentru prima dată în România

21.11.2015 @ 12:00 pm - 1:00 pm

Scriitorul irlandez Laurence O’Bryan, autor al seriei mystery & thriller ”The Puzzle”, bestseller internațional, numărul 1 pe Amazon și tradusă în zece limbi, va fi prezent pentru prima dată în România între 20 și 22 noiembrie la invitația editurii Tritonic, cu susținerea Europa Royale Bucharest Hotel și Metrotehnica Internațional.

Laurence O’Bryan va fi prezent la București în dubla sa calitate de autor mystery & thriller și expert în digital marketing și se va întâlni cu publicul în cadrul unor evenimente organizate de către editura Tritonic în parteneriat cu SNSPA.

Sâmbătă, 21 noiembrie, începând cu ora 12.00, cititorii sunt invitați la standul editurii Tritonic din cadrul Târgului Internațional de Carte Gaudeamus la lansarea ediției în limba română a volumului „Social media sunt dinamită – cum să vinzi mai mult și să te faci remarcat folosind new media” de Laurence O’Bryan, publicat în colecția Smart Books. Laurence O’Bryan este un important promotor al efectelor benefice ale social media și al felului în care pot ajuta autorii și editurile să ajungă la cititori. La lansare vor participa profesor universitar doctor Dumitru Borțun, editorul Bogdan Hrib și traducătoarea cărții, Andreea Billig. În seara zilei de 21 octombrie, începând cu ora 20.00, scriitorul irlandez invită cititorii pasionați de romanele mystery & thriller la ”O seară cu Laurence O’Bryan”. Evenimentul se va desfășura la The Harbour și le va da prilejul cititorilor să îl asculte pe autor lecturând câteva fragmente de roman și să descopere secretele unui thriller de succes.

Social-Media-sunt-dinamita_rgb (1)

Laurence O’Bryan este unul dintre cei mai apreciați romancieri contemporani irlandezi de romane mystery & thriller. Seria celor trei romane din ciclul ”The Puzzle” publicată de editura Harper Collins a fost tradusă în zece limbi. Romanele sale au ocupat locul 1 în topul vânzărilor Amazon de două ori, în două categorii diferite.The Istanbul Puzzle, primul său roman, a fost nominalizat pe lista scurtă a premiului ”Cel mai bun roman irlandez al anului” în categoria sa. Laurence O’Bryan face parte din comitetul director al Uniunii Scriitorilor din Irlanda.

Laurence O’Bryan este, de asemenea, specialist în marketing digital, calitate în care a inițiat proiectul booksgosocial.com prin care le oferă autorilor independenți o platformă de promovare digitală precum și o conferința anuală pe teme de digital marketing și scriere creativă. Laurence O’Bryan crede scriitorii trăiesc o epocă de schimbare masivă, plină de provocări, dar și de oportunități.

Partenerul oficial al evenimentelor este Europa Royale Hotel Bucharest. Eveniment susținut de Metrotehnica Internațional.

 

Târgul Internaţional de Carte de învățătură GAUDEAMUS 2015 – detalii, evenimente, program

Organizer

Editura Tritonic
Phone:
0736 351 513
Email:
editura@tritonic.ro
Website:
www.tritonic.ro

Venue

Romexpo
Romexpo Sa Bld. Marasti, nr. 65-67, Sector 1
București, România
+ Google Map
Phone:
021 202 5700
Website:
http://www.romexpo.ro