Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bookathon

14.05.2016 @ 9:00 am - 9:00 pm

Cum vrei să-ți petreci a doua sâmbătă din mai? Te invităm să participi la unul dintre cele mai importante evenimente pentru Bookaholici. Acest eveniment își propune să aducă cărțile mai aproape de generația tânără – și cum altfel decât prin mediul digital?

Book-A-Book este un proiect de înregistrare a tuturor tilurilor de cărți mai vechi de 1993, ale Bibliotecii Naționale a României. Odată înregistrate, acestea vor deveni mai accesibile vouă, iubitorilor de cărți. Acestea vor putea fi căutate și rezervate online.

Bookathon este exact ce-i spune și numele. Un maraton de distracție în bibliotecă, prin care tu și prietenii tăi puteți contribui la un proiect vizionar, de globalizare și răspândire a informațiilor – un proiect care-și dorește să aducă toate resursele la câteva click-uri distanță. Cum ne-am propus să facem asta? Printr-o serie de jocuri interactive și concursuri de tip board-games și build-ups.

Tot ce trebuie să faci este sa vii pe 14 Mai la Biblioteca Națională, începând cu orele 09:00. Nu iți uita laptopul acasă! Bookathon-ul se bazează pe completarea cartelelor, răsplătindu-te cu puncte pe care le poți folosi la:

 Board Games: înscrierea la un anumit joc se face pe baza numărului de cartele completate. De asemenea, trișatul se acceptă. Poți să primești un număr de resurse sau puncte în plus proporțional cu numărul de cartele completate;

 Build it up: jocul care îți testează îndemânarea de arhitect și care te pune să construiești un turn din… macaroane! Resursele vor fi minime, inițial, dar vei primi altele în plus odată cu cheltuirea punctelor;

 Premii în cartele: poți să-ți cheltuiești punctele pe premiile noastre, fără a mai participa la jocuri.

Ce avem pentru tine? O zi fun în care, pe lângă faptul că o sa te distrezi de minune, o să te alături unei cauze importante. Avem şi premii surpriză, bineînţeles.

P.S: Nu-ți uita laptopul acasă.

Înscrierea se face aici.

Facebook event aici.

Pagina Book-A-Book aici.

Venue

Biblioteca Națională a României
Bulevardul Unirii, nr. 22
București, Romania
+ Google Map
Phone:
021 314 2434
Website:
http://www.bibnat.ro