Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BOOKerini – Târg de carte pentru copii

06.10.2017 @ 10:00 am - 08.10.2017 @ 6:00 pm

BOOKerini este primul festival de carte din România dedicat exclusiv cărții pentru copii.

Pe durata a 3 zile (6-8 octombrie), la Cărturești Verona, aducem în centrul atenției literatura pentru copii și creăm o platformă creativă și de discuții cu autorii, ilustratorii, editorii, precum și operatorii culturali și educaționali. Urmărim promovarea calității în literatura pentru copii și, în special, încurajarea producției artistice autohtone.

Dar cel mai mult ne dorim împrietenirea copiilor cu Povestea. Pe care o vor asculta citită de autori îndrăgiți, o vor desena împreună cu ilustratori talentați, o vor inventa în cadrul atelierelor, o vor spune mai departe. Mai frumos, mai cu drag.

Din program: lansări de carte, ateliere de storytelling, ateliere de ilustrații, de BD, atelier de animație, lecturi publice, dezbateri moderate de copii, discuții cu profesorii, părinții, profesioniștii din domeniu (scriitori, ilustratori, editori), expoziții interactive.

Printre invitați: Victoria Pătrașcu, Iulia Iordan, Veronica Niculescu, Carmen Tiderle, Cristina Andone, Mircea Stanciu, Lavinia Braniște, Laura Grunberg, Adina Rosetti, Mihaela Coșescu, Cristiana Radu, Veronica Neacșu, Maria Brudașcă, Ștefan Georgescu, Alexandru Ciubotariu, Livia Coloji, Mihail Coșulețu, Delia Calancia, Anca Smărăndache, Arina Stoenescu, Brandi Bates, Roxana Jeler, Raluca Iacob, Iulia Boc, Diana Stoian.

Gândit pentru copii, cu drag pentru carte!

Proiect realizat de asociația culturală Câte-n lună și-n mansardă cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național