Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bufniţa Nemi vă aşteaptă la Bookfest pe 1 iunie

01.06.2016 @ 10:30 am - 4:00 pm

În această zi de sărbătoare, copiii, părinţii şi bunicii sunt invitați să facă cunoștință cu Bufnița Nemi – mascota editurii de carte pentru copii cu același nume. Vă așteptăm la standul editurii Nemira din pavilionul C2 – Romexpo cu multe cărți colorate și povești inspirate, dar şi cu multe cadouri.

Miercuri, 1 iunie, la 10.30, Editura Nemi de carte pentru copii inaugurează Colţul de joacă Nemi, cu o scenetă interpretată de Trupa Limpopo după cartea „Bronto, un dinozaur neastâmpărat”, de Valentin Nicolau.

De la ora 13.30, Colţul de joacă Nemi îi va aştepta pe copii pentru lansarea cărţii „Frumoasa adormită şi fusul”, de Neil Gaiman și Chris Riddell, ocazie cu care aceştia vor putea asculta fragmente din acest volum, citite de Laura Câlţea, redactor-şef al Editurii Nemira, şi Eli Bădică, redactor la Bookaholic.

Apoi, începând cu ora 15.00, cei mici sunt invitaţii scriitoarei și traducătoarei Veronica D. Niculescu la Un ceai cu Alice şi o lectură din „Alice în Țara Minunilor”, de Emma Chichester Clark.

Noutăţi Nemi la Bookfest:
„Alice în Ţara Minunilor”, repovestită și ilustrată de Emma Chichester Clark
„De ce vă certaţi, Matei?”, de Brigitte Weninger
„Bufnița care se temea de întuneric”, de Jill Tomlinson, il. Paul Howard
„William Wenton și hoțul de luridium”, de Bobbie Peers

Evenimentele sunt organizate cu sprijinul partenerilor noştri: Progressive Sports, Teatrul Ion Creangă, Boribon, Dino Parc, Cavit Junior, Profructta, care vor oferi cadouri copiilor participanţi.

Organizer

Editura Nemira
Email:
office@nemira.ro
Website:
www.nemira.ro

Venue

Romexpo, Pavilioanele C1, C2, C4
Marasti Blvd, nr. 65-67
București, 011465 România
+ Google Map
Phone:
+40 21 207.70.00
Website:
http://romexpo.ro/