Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cărţi la 1 leu şi reduceri de până la 90%, la KILIPIRIM, cel mai important târg de carte cu discount

30.03.2016 @ 10:00 am - 03.04.2016 @ 10:00 pm

• Ediţia de primăvară: 30 martie – 3 aprilie 2016, zilnic între orele 10.00 şi 22.00, la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Călăraşi / Intrarea este liberă
• Kilipirim – o ocazie unică pentru iubitorii de lectură din capitală de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta celor mai importante edituri autohtone
• Discounturi substanţiale, care ajung și până la 90%, la standul fiecărei edituri
• Evenimente dedicate iubitorilor de carte / Cărţi şi produse ezoterice, la Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”

Peste aproximativ o săptămână, debutează ediţia de primăvară a Kilipirim, cel mai important târg de carte cu discount din România. De miercuri, 30 martie, până duminică, 3 aprilie, de la 10 dimineaţa la 10 seara, cele mai însemnate edituri autohtone îşi aşteaptă vizitatorii la etajul al doilea al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi.

„Suntem bucuroşi să anunţăm o nouă ediţie a celui mai important târg de carte cu discount! O ediţie ca la carte, la care şi-au anunţat participarea edituri reprezentative, care ne-au comunicat oferte de nerefuzat: de la traduceri din autori celebri, la literatură pentru copii și tineret, până la ghiduri și cărți de specialitate. Îi aşteptăm pe toţi iubitorii de lectură să-si reînnoiască rezerva de carte pentru vacanţa de Paste şi, de ce nu, pentru întreg sezonul estival!” (Louisa Udrescu, organizator)

O ofertă impresionantă la preţuri speciale: de la cărţi la doar 1 leu, la volume al căror preţ a fost redus cu până la 90% – peste 10.000 de titluri din oferta celor mai apreciate edituri autohtone – Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Litera, Aramis, Minerva, Prut, Herald, Niculescu sau Diana. Kilipirim reprezintă o ocazie unică pentru iubitorii de lectură din Bucureşti de a achiziţiona noi volume la reduceri substanţiale, fiind recunoscut drept cel mai important târg de carte cu discount din România.

Ceaiurile sau specialităţile de cafea, şi ele la preţuri preferențiale, completează oferta ediției de primăvară a târgului de carte Kilipirim. Materialele ezoterice şi conferinţele pe teme de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii din cadrul Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune” reprezintă un un motiv în plus pentru a păşi pragul acestui eveniment.

De mai bine de 20 de ani KILIPIRIM rămâne unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cărţii din capitală, fiind nelipsit din agenda culturală a tuturor iubitorilor de carte.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi:
pagina de Facebook a Kilipirim: https://www.facebook.com/pages/Kilipirim-targ-de-carte-cu-discount/521533497941684
si a Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”: https://www.facebook.com/aNouaDimensiune/?fref=ts

Parteneri media: Rock FM, Știrile TVR, Observator cultural, Agenţia de carte, Semne bune, Bookaholic, Bo​okblog, Bună dimineața, București!, Suplimentul de cultură

Details

Start:
30.03.2016 @ 10:00 am
End:
03.04.2016 @ 10:00 pm
Event Tags:
, , , , , , , , , ,

Venue

Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Calarasi
Piața Unirii, nr. 1
București, România
+ Google Map
Phone
021 30 30 208
View Venue Website