Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CDPL FEST – Editura Univers

25.04.2014 @ 6:20 pm - 8:00 pm

CDPL Fest și Editura Univers

Editura Univers este invitatul ediției din 25 aprilie a CDPL Fest-ului. O istorie de 45 de ani în imagini și povești, la prezentarea căreia vor participa Ana Diana Munteanu, editor și jurnalist, fiica lui Romul Munteanu, director timp de aproape 20 de ani al editurii, Olga Jora, fost redactor la Univers, Michael Haulică și Ciprian Măceșaru.

Colecțiile, autorii și titlurile care au format generații întregi de cititori vor fi în centrul atenției, alături de amintirile celor care au făcut și au citit cărțile Univers.

Evenimentul organizat de Casa de Pariuri Literare va începe de la ora 18.23 și va avea loc în Club A, pe strada Blănari nr. 14. Prezentarea Editurii Univers se va desfășura de la ora 19.00, alături de aceasta fiind invitați și Rita Chirian, Adina Popescu și Octavian Soviany.

Pentru a sărbători cei 45 de ani, Editura Univers își premiază cititorii. Vă invită astfel să postați pe pagina de Facebook a editurii fotografii ale cărților Univers din biblioteca voastră. Primele 3 postări cu cele mai multe like-uri vor fi premiate cu 3 pachete cu cărți.

Anunțați-vă prietenii, se lasă cu premii!

Organizer

Casa de Pariuri Literare
Email:
un_cristian@cdpl.ro
Website:
http://www.cdpl.ro/

Venue

Club A
Strada Blănari, nr. 14
București, 030062 România
+ Google Map
Phone:
+40.21.316.16.67
Website:
https://www.facebook.com/ClubA.Bucuresti