Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Club de Carte – „Povestea slujitoarei”, de Margaret Atwood

12.03.2018 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Luni, 12 martie, ne vedem la Bookstory, incepând cu ora 18:00, pentru a discuta despre „Povestea slujitoarei”, roman distopic scris de Margaret Atwood care ilustreaza o societate in care femeile sunt private de toate drepturile si libertățile, ele având roluri precise si sarcini rigide.
Romanul a inspirat si un serial care rulează din 2017 si suntem curioși să aflam care e favoritul vostru:serialul sau cartea?

„Povestea slujitoarei” a câștigat Premiul Guvernatorului General in 1985, primul premiu Arthur C. Clarke in 1987; a fost nominalizata in 1986 pentru Premiul Nebula si pentru Booker Prize, iar in 1987 pentru Premiul Prometheus.

****
COMMA este un ONG care oferă workshop-uri si prezentări adolescenților și studenților pe teme legate de sănătate sexuală și relații sănătoase.In viitor, vor să deschidă prima clinică din Romania destinată femeilor abuzate sexual.

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune, în colaborare cu bookblog.ro și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

Vă așteptăm cu drag!