Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Clubul de carte Nordic Noir 4: „Adevărul despre cazul Harry Quebert”, de Joël Dicker

29.10.2015 @ 6:30 pm - 8:00 pm

Joi 29 octombrie, ne întânim din nou la clubul de carte Nordic Noir, dar plecăm într-o scurtă plimbare din Țările Nordice până în Elveția şi discutăm despre Adevărul despre cazul Harry Quebert de Joël Dicker.

Tot atunci alegem şi cartea pe care o vom citi în luna noiembrie.

Adevărul despre cazul Harry Quebert a primit în 2012 Marele Premiu al Academiei Franceze.

Exploatând un fapt divers, Joël Dicker a construit un thriller alert care este, în acelaşi timp, un roman în roman, un studiu sociologic asupra Americii clasei de mijloc înainte de alegerea la preşedinţie a lui Barack Obama, ancheta unei crime şi un curs de literatură.

“Roman noir, roman poliţist fără îndoială, dar şi roman psihologic cu răsturnări de situaţie surprinzătoare sau hilare, Adevărul despre cazul Harry Quebert prezintă moravurile societăţii americane, bine ascunse în spatele unei faţade impecabile.” (Le Figaro)

Clubul de carte Nordic Noir este un bun prilej de a discuta despre cărțile poliţiste scrise de autori scandinavi. Ţi-au plăcut? Nu ai terminat cartea? Ce ai vrea să citeşti? Aflăm împreună răspunsurile la aceste întrebări şi avem ocazia de a ne face noi prieteni cu care să împărtășim pasiunea lecturii.

Înscrierea se face pe e-mail la adresa teodora.ivan@edituratrei.ro.

Vă așteptăm!

Organizer

Editura Trei
Phone
021 300 60 90
View Organizer Website

Venue

La Un Ceai
str. Luigi Cazzavillan, nr. 25
București, România
+ Google Map
Phone
0724 017 318
View Venue Website