Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Clubul de carte Nordic Noir – „Ghici cine moare primul”, de M. J. Arlidge

13.02.2018 @ 6:30 pm - 9:30 pm

Marți, 13 februarie, ne întâlnim la o nouă ediție a Clubului de carte Nordic Noir și povestim despre thrillerul Ghici cine moare primul de M. J. Arlidge. 

Sunt suflete-pereche. Vor să-şi petreacă restul vieţii împreună.
Însă când se trezesc singuri şi dezorientaţi într-un subsol părăsit, groaza îi copleşeşte.
Nu au la dispoziţie decât o armă încărcată cu un singur glonţ şi însoţită de următorul mesaj: „Când unul dintre voi îl va ucide pe celălalt, supravieţuitorul va fi liber”.

“O poveste captivantă şi înfricoşătoare, scrisă magistral.” – Sun

M. J. Arlidge lucrează de 15 ani în televiziune, fiind specializat în producţiile dramatice. Arlidge a fost producătorul unor seriale poliţiste de prime time pentru ITV, printre care Torn, The Little House şi, cel mai recent, Undeniable. În prezent scrie pentru publicaţia Silent Witness şi produce filme pentru reţele TV din Marea Britanie şi SUA.
Romanul său de debut, thrillerul Ghici cine moare primul, care o aduce în scenă pe curajoasa inspectoare Helen Grace, se bucură de succes internaţional.

Clubul de carte Nordic Noir este un bun prilej de a discuta despre cărți. Ţi-au plăcut? Nu ai terminat cartea? Ce ai vrea să citeşti? Aflăm împreună răspunsurile la aceste întrebări şi avem ocazia de a ne face noi prieteni cu care să împărtășim pasiunea lecturii.

Înscrierea se face pe e-mail la adresa teodora.ivan@edituratrei.ro.

Vă așteptăm!