Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Clubul de lectură Nemira #51: Epoca inocenţei

27.06.2017 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Ediția #51 a Clubului de Lectură Nemira îl are ca invitat special pe Adrian Mihălţianu, care a debutat recent în colecția Nautilus SF cu romanul „Epoca inocenţei”.

Vorbim împreună despre orașele viitorului, evoluția tehnologiei, geopolitică şi multe altele, iar autorul va răspunde întrebărilor din public și va da autografe.

Un om de știință chinez descoperă o navă extraterestră care va ajunge în sistemul nostru solar în următorul secol. E redus la tăcere, nu înainte ca un detectiv particular să afle secretul, și să fie el însuși redus la tăcere. Dar cumva, secretul supraviețuiește, și e preluat de o societate care reușește să strângă sponsori foarte influenți, și să pornească un proces de regândire a habitatului uman și să se extindă și pe Marte.

ADRIAN MIHĂLȚIANU s-a născut în București pe 9 mai 1975 și a copilărit în ultimii ani ai comunismului, hrănindu-se cu literatură SF și filme cu supereroi care arătau că răul poate fi, totuși, învins. Deși e licențiat în Drept Diplomatic, alege să urmeze o carieră în mai multe multinaționale de IT până în 2006, când inițiază pe cont propriu două proiecte editoriale online: un site de jurnale de călătorie, Xplorio, și un altul cu teste de mașini. Publică rticole pe teme de business și tehnologie și editoriale în România Liberă, Ziarul Financiar, Gândul. Devine redactor-șef al revistei ProMotor în 2012, iar apoi gestionează un proiect internațional, Drivemag.com, împreună cu o echipă alcătuită numai din români. Pasionat de istorie și fascinat de literatura de anticipație, își scrie primul volum de literatură SF în 2010 și îl publică în 2011, în limbă engleză, pe Amazon. El reprezintă baza acestui roman de debut, prima parte a unei saga ce se va întinde pe mai multe secole.

Venue

Librăria Cărturești Verona
Strada Pictor Arthur Verona 13-15
București, Romania
+ Google Map
Phone
021 317 3459
View Venue Website