Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Clubul de lectură Nemira #54: Povestea vieții tale

25.09.2017 @ 7:00 pm - 8:30 pm

Luni, 25 septembrie, vom discuta despre „Povestea vieții tale”, de Ted Chiang. Povestea care dă titlul volumului a fost ecranizată în 2016 de Denis Villeneuve cu numele Arrival.

De asemenea, luni, 18 septembrie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas din Cișmigiu, Editura Nemira continuă serile Nautilus cu scriitorul Ted Chiang, invitat prin skype la o discuție cu Ana Nicolau.

___
Despre „Povestea vieții tale”:

Dintr-un turn Babel care face legătura între Pământ şi sferele înalte într-o lume în care apariţiile angelice fascinează şi înspăimântă, de la o modificare neuronală care elimină atracţia exercitată de frumuseţea fizică la un idiom străin care ne schimbă percepţia realităţii, prozele lui Ted Chiang etalează puterea imaginaţiei şi subtilitatea inteligenţei unui scriitor de succes.

Stând sub semnul întrebării, dar şi sub semnul miracolului, volumul Povestea vieţii tale merge dincolo de ştiinţă, în ţinutul nesfârşit al ficţiunii care te provoacă să cauţi neîncetat răspunsuri în universul din jur şi în lumile invizibile.

___
Comandă cartea: https://nemira.ro/povestea-vietii-tale

Organizer

Editura Nemira
Email:
office@nemira.ro
Website:
www.nemira.ro

Venue

Librăria Cărturești Verona
Strada Pictor Arthur Verona 13-15
București, Romania
+ Google Map
Phone:
021 317 3459
Website:
http://librarie.carturesti.ro/