Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cum gătim realitatea – Vernisaj și lansare de carte

05.05.2017 @ 5:30 pm - 8:00 pm

„Cum ar fi dacă omul și-ar procesa cu bunăvoință stările emoționale și nu s-ar lăsa tocat mărunt de raționalizări? Cum ar fi dacă am hrăni aspirația de a trăi din integralitatea ființei, în aceeași măsură, cu rațiune și sensibilitate? Cum ar arăta o zi liberă de preocuparea de a ne justifica dreptul la existență?”

Editura Herald și Kron-Art Gallery Brașov vă invită vineri, 5 mai 2017, orele 17.30, la un eveniment inedit – Cum gătim realitatea, vernisajul expoziției de pictură Daniela Andreescu și lansarea cărții sale Cum gătim realitatea. Rețetar de spiritualitate pentru oameni sceptici (https://goo.gl/w3ToS2), publicată de Editura Herald în Seria de autor (https://goo.gl/e7Zwl8). Evenimentul va avea loc în spațiul primitor al Kron-Art Gallery din Brașov (Str. Postăvarului, nr. 18).

Prin gândire critică și prin jocurile imaginației în universul cuvintelor, formelor și al culorilor, scrierile și picturile Danielei Andreescu îndeamnă la o bună conviețuire cu sine și cu cei din jur și, poate în primul rând, la recunoașterea libertății.

Cartea „Cum gătim realitatea” vă invită la o incursiune în „bucătăria vieții”. În acest „rețetar” veți găsi descrise multe dintre felurile în care ne întâlnim cu realitatea: modele pe care le urmăm, scopuri și dorințe care ne atrag, preocuparea pentru alegeri și încredere, pentru stres și fericire, aspirația către spiritualitate. Alături de reflecții și de meditații, veți descoperi aici exerciții practice care favorizează cunoașterea de sine și schimbarea pozitivă.

Lucrările prezentate în cadrul expoziției de la Brașov captează imagini sufletești induse de reflecția asupra ideilor și meditațiilor din carte, propunând o viziune exprimată prin culoare și formă.

Organizer

Editura Herald
Phone
021-319-40-60 , 021-319-40-61
Email
office @ edituraherald.ro
View Organizer Website