Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dependența de cărți se tratează cu cărți – eveniment Bookaholic la Kilipirim

22.03.2014 @ 4:00 pm - 5:30 pm

Lectura este religia noastră, nici nu încape discuție. Citim pe stradă, prin cafenele, baruri, pe la terase, în autobuze, trenuri și metrouri, în casă, în pat sau pe canapea, cu sau fără prieteni, atât literatură clasică, cât și contemporană. Ne topim când vedem vestimentații sau accesorii literare, ne lipim de pagina din browser când aflăm despre lucruri interesante din lumea scriitorilor, ne cumpărăm în avans bilete la cinema când se anunță ecranizarea vreunei cărți dragi. Și când intrăm într-o librărie, nimeni nu ne stă în cale, facem ravagii. Pe scurt, suntem readeraholici sau, pe românește, dependenți de lectură și, implicit, de cărți.

Totuși, uneori ne întrebăm cum ar fi cel mai bine să citim un text sau altul pentru a beneficia pe deplin de tot ceea ce are el de oferit. Câte modalități de lectură există și care sunt cele mai bune pentru a citi ficțiune? La ce te uiți când deschizi o carte? Dar un roman sau un volum de poeme? Cum vezi dincolo de cuvinte? Cum simți un text?

Așa că vă invităm, într-un spațiu plin de cărți, să discutăm despre literatură și lectură. Să ne luăm instrumentele de detectivi și să punem lupa pe texte!

Detectivi-șefi: Florin Iaru, Elisabeta Lasconi, Silvia Dumitrache

Detectiv-moderator: Eli Bădică

Detectivi-cititori din public

 

 

Unde: La Kilipirim – târg de carte cu discount, Sala Dalles

Când: Sâmbătă, 22 martie 2014, ora 16:00

Eveniment organizat de Bookaholic în parteneriat cu Kilipirim<

Organizer

Bookaholic
Email
cristina@bookaholic.ro
View Organizer Website

Venue

Sala Dalles
Bvd. Nicolae Balcescu nr.18
București, 010052 România
+ Google Map
View Venue Website