Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Despre feminitate şi relaţia de cuplu

26.10.2016 @ 6:30 pm - 8:00 pm

Editura Herald are plăcerea de a vă invita miercuri, 26 octombrie, ora 18:30, la Librăria Eminescu (Bd. Regina Elisabeta 16), la dezbaterea „Întrebări şi răspunsuri despre feminitate şi relaţia de cuplu”. Cu această ocazie vor fi prezentate două titluri din colecţia Pas în doi: Geografia intimă a femeii (https://goo.gl/bZ7pva) şi Sexualitatea masculină (https://goo.gl/2OSzc0), ce abordează într-o manieră cât se poate de convingătoare universul intim feminin şi sexualitatea masculină.

Geografia intimă a femeii de Natalie Angier este un ghid esenţial pentru cei care vor să afle orice: de la organe la orgasme, de la hormoni la histerectomii. Cu ajutorul clarităţii, al cunoştinţelor sale în domeniu şi al unei extraordinare exuberanţe de limbaj, autoarea demontează magistral miturile şi falsele informaţii care încă înconjoară corpul feminin.

În Sexualitatea masculină, psihologul Michael Bader aruncă o privire sinceră asupra nuanţelor sexualităţii masculine, discutând probleme precum plictiseala sexuală, sexul online şi fantezii sexuale care pot lăsa femeile perplexe, iar pe bărbaţi îi pot umple de ruşine.

Vă propunem o întâlnire foarte interesantă pe marginea unor subiecte pe cât de generoase, pe atât de incitante pentru publicul cititor, alături de invitaţii speciali: Oana Stoianovici (lider şi coach transformaţional), Florentina Opris (realizator TV) și Sebastian Godeanu (profesor universitar la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, doctor in Psihologie).

Organizer

Editura Herald
Phone
021-319-40-60 , 021-319-40-61
Email
office @ edituraherald.ro
View Organizer Website

Venue

Librăria Mihai Eminescu
Bd. Elisabeta nr. 16
București, Romania
+ Google Map
Phone
021-314.23.83
View Venue Website