Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

EDITURA LITERA LA GAUDEAMUS 2016: Luminița Saviuc va fi prezentă la lansarea cărții sale în România: „15 lucruri la care trebuie să renunți pentru a fi fericit”

18.11.2016 @ 5:30 pm - 7:00 pm

„15 lucruri la care trebuie să renunți pentru a fi fericit” devenit cel mai viral articol de pe internet, cu peste 1.3 milioane de distribuiri, a ajuns punctul de plecare al cărții cu același titlu, ce va fi lansat la Editura Litera, în prezența autoarei.

Evenimentul are loc la Târgul de carte Gaudeamus, la standul Editurii Litera, Pavilionul Central, Romexpo, vineri, 18 noiembrie, de la ora 17.30. Luminița Saviuc va participa la lansarea cărții și la o discuție inspirațională cu cititorii, alături de invitații săi: Mirela Vașadi, prezentator și realizator TV, Mirela Retegan, antreprenor și blogger, Liana Stanciu, realizator radio și TV.

Luminița Saviuc este autoarea binecunoscutului blog PurposeFairy, o resursă online de dezvoltare personală, menită să ne ajute să ne descoperim și să devenim cele mai bune versiuni ale noastre. Născută și crescută în România, Luminița a trăit în multe alte țări din lume, angajându-se într-o călătorie de căutare a Sinelui și a Sufletului. Prin tot ceea ce este și prin tot ce face, Luminița își continuă munca de răspândire a luminii în lume. Scrie, conferențiază și creează noi căi de a-și împărtăși mesajul ei înălțător de automotivare.

15 lucruri la care trebuie să renunți pentru a fi fericit”, ghidul motivațional pentru a descoperi bucuria fără efort, o carte plină de sensibilitate ce ne învață pe noi, cititorii, cum să renunțăm la acele obiceiuri negative și contraproductive care ne împiedică să ajungem la fericirea adevărată și să trăim o viață împlinită. Lecțiile includ:

• Renunțarea la trecut

• Renunțarea la convingerile limitative

• Renunțarea la învinovățirea celor din jur

• Renunțarea la nevoia de a avea întotdeauna dreptate

• Renunțarea la etichete

• Renunțarea la atașamentul bolnăvicios

Simplă, dar plină de înțelepciune și modelată de călătoria personală inspiratoare a autoarei, această carte ne oferă o soluție reconfortantă în ceea ce privește sfaturile despre fericire: fă un pas în spate, acordă-ți timpul necesar pentru a reflecta asupra situației de fapt, și, mai apoi, renunță la acele obiceiuri care stau în calea fericirii tale.

Vă încurajez să aprofundați cele 15 lucruri la care trebuie să renunțăm pentru a fi fericiți și să ne lăsăm inspirați de lecțiile dure pe care le-a învățat cineva care a reușit să-și schimbe viața, să renunțe la trecut și să se vindece, pentru a putea sonda adevărul ultim – acela de a trăi în deplinătatea potenţialului său uman şi de a inspira vieţile multor altora.” Vishen Lakhiani, fondator și director general al companiei Mindvalley

Cartea „15 lucruri la care să renunți pentru a fi fericit” va fi disponibilă în imprintul Introspectiv la prețul de 24.9 lei, și în promoții speciale în cadrul Târgului de carte Gaudeamus.

Introspectiv este un imprint Litera care reunește cele mai relevante cărți de spiritualitate, psihologie și dezvoltare personală.

Vă așteptăm vineri, 18 noiembrie, de la ora 17.30, la standul Editurii Litera, Pavilionul Central – Romexpo să facem cunoștință cu autoarea Luminița Saviuc.

Aici vă vom ține la curent cu detalii despre vizita Luminiței Saviuc în România.

Organizer

Editura Litera
Phone:
021.319.63.93
Email:
info@litera.ro
Website:
www.litera.ro

Venue

Romexpo
Romexpo Sa Bld. Marasti, nr. 65-67, Sector 1
București, România
+ Google Map
Phone:
021 202 5700
Website:
http://www.romexpo.ro