Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Evenimentele organizate în cadrul tîrgului de carte KILIPIRIM, ediția 2013

02.11.2013 @ 6:00 pm - 03.11.2013 @ 1:00 pm

În week-end, în cadrul ediției din această toamnă a Kilipirim, cel mai important târg de carte cu discount, vă propunem o serie de evenimente, organizate împreună cu agenția Headsome Communication.

Reunite tematic sub sloganul „NIȘTE OBICEIURI MAI VECHI. DIN CĂRȚI” – „întîmplări” care pornesc de la ideea OLDIES, BUT GOLDIES, dar ajung imediat la carte și la stimularea lecturii –, organizatorii Kilipirim vă propun două evenimente. Primul dintre ele, având ca temă  „Less is more sau simplitatea eleganței adevărate!”, are loc sâmbătă, 2 noiembrie, ora 18.00. O întâlnire care încercă să lămurească ce înseamnă, de fapt, să fii elegant, să ai bun-gust și rafinament și cât de mult ne-am înstrăinat astăzi de asemenea principii „demodate”.

Invitați: Aurora Liiceanu, Antoaneta Taneva-Nandriș, Virginia Costeschi. Eveniment organizat împreună cu BookMag.

Cel de-al doilea eveniment urmează să aibă loc duminică, 3 noiembrie, ora 15.00: „Rețetele bunicii sau bucuria zilei de ieri” – în cadrul acestei întâlniri, ne adresăm publicului larg, mai ales doamnelor care oscilează permanent între dorința de a se desfăta cu mâncăruri și dulciuri ca pe vremuri și obsesia trendy, de a mânca sănătos și puțin. Uităm, însă, că multe dintre rețetele bunicilor chiar sunt sănătoase atât datorită ingredientelor, cât și metodelor de preparare, dar mai ales ne ajută, pe noi, cei din „secolul vitezei”, să ne regăsim tradițiile familiei, a zonei din care provenim, să putem deveni creativi în trendurile culinare din ziua de azi. Participă: Chef Doru Șerban, Dan-Silviu Boerescu. Eveniment organizat în parteneriat cu 121.ro.

 

Duminică, 3 noiembrie, între orele 11.00 și 13.00, va avea loc evenimentul „Pofta de lectură se transmite genetic”, organizat împreună cu Talcioc urban. Ne-am propus să le povestim celor mici care au fost cărțile copilăriei noastre, ca să știe ce-i așteaptă. Fără critici literari, fără actori care să facă din citit un spectacol, ci cald, normal. Fiecare părinte care vrea să fie alături de noi e invitat să scotocească prin bibliotecă, să recupereze de acolo cartea care i-a fost cea mai dragă în copilărie și să vină la Kilipirim, să ne povestească despre ea.

Cu sprijinul: marcoshop-online.ro & Fiterman Pharma.

 

La KILIPIRIM, ediția 2013, va avea loc și o acțiune de donare de cărți.

„Donează un «kilipir», ca să bucuri un copil” – acesta este sloganul sub care încercăm să strângem cărți pentru copii, pe care le vom orienta către POLICY CENTER FOR ROMA AND MINORITIES, o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, de tip think-tank, înfiinţată în România în anul 2008, care acţionează în vederea soluţionării problemelor legate de incluziunea socială a romilor şi a celorlalte minorităţi etnice.

Dacă vreți să vă implicați, veniți la Galeria Dalles în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, între orele 10.00 și 20.00, la ediția de anul acesta a târgului de carte Kilipirim, și donați una sau mai multe cărți la punctul de colectare din cadrul târgului.

 

La etajul Sălii Dalles, în cadrul Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare ‘A Noua Dimensiune’, vizitatorii vor putea achiziţiona cărti şi produse ezoterice  sau pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii.

Details

Start:
02.11.2013 @ 6:00 pm
End:
03.11.2013 @ 1:00 pm
Event Tags:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/pages/Kilipirim-targ-de-carte-cu-discount/521533497941684

Organizer

Headsome Communication
Phone
+40722609478
Email
oana@headsome.ro
View Organizer Website

Venue

Sala Dalles
Bvd. Nicolae Balcescu nr.18
București, 010052 România
+ Google Map
View Venue Website